Sunday, August 15, 2010

Menjawab Tag From Noona Ashie

Samat pagi Ramadhan ke-5....Alhamdulillah dah masuk 5 hari....tinggal lagi 25 hari ( fikiq nak raya je ni..hehehe)....wokey before jawab tag sedikit selingan ye...seperti di bawah..kekeke

Warrrrghhhh..bila la Persona senpai nak bertukar menjadi Lancer ini......

Okey dah..dah..layan tag plak ye..kalau tak nanti noona mareeeee...hehehehe

1) say thanks dekat orang yang sudi tag tu..jangan lupa link kan sekali yer..
Watashi wa honto ni arigato to Miss Noona Ashie for this award...first time dapat award...rasa cam nak bagi speech je..hahaha..ye la blog senpai ni tak glamor dan confirm tak besh..hahaha..sekadar kecek-kecek Jdorama n Kdrama..buku-buku skit tu je...link plak ye buat yang menghantar award ni

2. tag 15 orang blogger yang anda pikirkan olala tropika! Fantastica bola bola! Yaa reba ya rebba...
Walaupun tak faham ambe nak jawab soklan ni...kira bantai je la labu ye..hahaha..15 orang tu manyak sangat dowh..takpe..janji tropika n fantastica bola-bola ye..heheheh
BLUECITY-gadis tropica versi watermelon dan sunkist kut..slumberrrrrr
USTAZAH - ustazah sporting yang minat kdrama juga....still tropika bukan africa ..hehehe
JANE-gadis secret recepi sebab tak pernah tengok gambo...still tropica ye Jane bukan mix kan...hahaha
CAHAYACHENTA-gadis tepeng mali.....tropica versi dorian sebab musim doriankan..kekeke
Messi-ng Around-Fantastica Barca ye rebba-rebba....
Eric Cantonna-All day with Red Devils
Muslera penambah selera-khas buat Noona nooni Waiem
Villa la Vanila-Khas buat Noona nooni Ashie (senyum la tu)
Arjen Robben- orangers all the ayam belanda...merapu je ambe ni
Klose de Close-jom2 tutup pintu
Rud Van  de Avanza- lama tak dengar citer mamat ni
Giggs in da pink-ManU
Park di Usung-ManU..hehehe
Bojan bukan Bohjan-Barca
Puyol bukan poyo-Barca

3. Kene bagitau insan-insan yang bertuah kat atas ni menerusi chatbox dorang.
wokey.....berehhhhhhhhhhhhh..tapi bagi geng fantastica bola bola ambe sms bleh...hehehe

4. Nyatakan 7 perkara tentang diri sendiri
Manesssss...heheheh( skit juga ada)
Malassss....hehehehe( kurang juga ada)
Maintain ...hehehe(istighamah juga ada)
Minat baca buku vampire ( tengah tunggu Vampire Academy release)
Minat tengok Jdorma (tengah layan Tsuki No Koibito)
Makan dan Minum ( nak berbuka dekat mana ye hari ni????)
ManU...4everrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr









3 comments:

ashie023 said...

whahhahhaha....adehhh..semua dier pegi tag pemain bola...seb bek ustazah bukan pemain bola..ye ustazah,..hehhe..

mekasih layan tag senpai....huhu

white rose said...

salam ramadhan wahai encik senpai...

wah,wah,wah...
no.2 tu kedudukan ustazah...
yeehaaaaaa...

ashie, ustazah tak minat bola...
tapi kalo team perak lawan mane2 nogori, ustazah layan je...

keh,keh,keh...

eh, ustazah ala2 tropika bukan afrika ek?

wah, maknanya ustazah ni made in GADIS MELAYU...

yuuuhuuu...

hurulaini said...

ahahaha....senpai...fantastica bola bola..kekeke....skarang senpai lekat rrr ngan slang penjual karpet...wakaka