Thursday, August 18, 2011

spanich Supercup : First Debut of Fabregas

Salam Ramadhan ke 18 hari ni..tup2 dah hampir 20 hari berpuasa..terima kasih kepada yang menaja last Tuesday...terbaik.....lepas ni sapa nak taja senpai lagi..kekekeke..today rasa tak berapa sihat...sakit kepla makin menjadi2..berdenyut2..sudah hantam panadols active fast 3 biji sebelum tido pun masih lagi fening2....tekak pun perit dan batuk pun makin kuat..huhuhu penyakit 3 serangkailah ni deman selsema batuk...huhuhu....so macam mana puasa sumerrrr ok ke ko?..hehehe.senpai ok je..tapi diet yang senpai buat tu tetiba tak menjadi..makin kuat makan adalah..takpe kasihan dekat perut ambe ni seharian kosong ...kenalah isi bagi full...kekekeke...lagi satu yang ambe tension bila gi PARAM je musti nasi tomato nasi ayam..nasi tomato nasi ayam..nasi tomato nasi ayam...popia basah..karipap popia basah karipap....menu yang sama juga ...hmmm memang tak bleh jadi betul...

Cukuplah kut citer pasal Ramadhan..now kita cakap  pasal apa yang dah berlaku dalam Barca FC...k...pasti sumer dah tahu perpindahan Cesc Fabregas ke Barcelona daripada Arsengal..kekeke jangan marah ye team Sengal-sengal senggolan......ok lah..senpai tumpang gembira..bertambahlah kekuatan jentera Barca ni....sebagai hasilkan kemenangan 3-2 ke atas Real Madrid pada spanish supercup semalam...selamat join Messi..Iniesta dan Xavi ye...moga Barca will be the Champion La Liga lagi.....

1 comment:

Ryuzaki "L" The KiD said...

Huh! Sbg peminat tegar The Gunners, mmg makin lama makin turun prestasi Arsenal. Harap2 pasni dorg nek balik. Terlalu tertumpu pd pemain2 muda mmg langkah yang seakan2 bijak tp mengambil masa agak lama..

Apa2 pun, Barcelona juga team fav dlm Liga Spanish. Haha..