Thursday, May 20, 2010

akhirnya Streamyx ambe ok balik

Akhirnya Streamyx umah ambe kembali tenang setelah 3 minggu ambe tidak online..tadi terus buat hatric layan Vampire Diaries sampai finale Episode 22...akhirnya Katherine muncul juga di saat nak ending season 1...nantikan season 2 yang akan release bila tak tahu lagi la...sedikit Sinopsis last episode...Elena dah tahu sapa ayah kandung dia...dalam episode 21 dia juga dah jumpa Isobel ibu kandung dia sendiri yang juga telah bertukar menjadi vampire...pastu.....part di mana Bonnie kembali sebagai witch yang kuasanya makin hebat...namun yang tak best Anna mati dibunuh ayah Elena dan adik Elena yang frust sebab tahu Anna mati terus nak tukar jadi vampire..citer makin complicated...namun tetap beshhhhhhhhh debush-debush.....

Pastu dah lama senpai tak blog walking..gomenne..senpai sangat2 busy....ditambah streamyx umah yang mengong so mood pun down je...dan senpai harap cuti senpai dilulus oleh bos sebab nak rehat dan juga balik kampong..huhuhu...dah 4 bulan tak balik sebab busy dan cuti asyik kena postpone je.....lepas ni lagi la sibuk.....pastu ambe juga teruja nak menyertai Gadering bersama Hurul Aini....kaki Jdorama ...hahaha....harap noona Waiem dapat join jugala..tapi rasanya ke-busy-an noona mungkin tak dapat join kuttttttt..

Ambe malam ni continue download citer oh My Lady episode 10, 11 dan 12.....dah 3 minggu stop layan sebab tak bleh nak download...pastu Supernatural pun dah completed download..cuma tak sempat nak layannnnnn....Smallville n Heroes hanya sampai episode 12 baru...coming soon.....

Bulan 6 ni juga entry mungkin akan berkurang lagi..ambe akan ke Kenyir lagi outstation di tambah musim world cup plak....keja-keja-keja...penat-penat-penat..tapi tak pe ambe ske keja ambe...hehehehe...ambe harap lepas balik bercuti ambe akan lebih bersemangat nak hupdate blog sambil rajin2 blogwalking.......Bluecity....bila kita nak makan sate kajang ni...dah lama tak gi sana....harap nanti dapat set masa......bleh ajak sekali member ambe yang turun weekend sebab sambung blajo dekat UPM...

wokeyyyy..senpai mau tidoooooooooooo sebab letih sangat minggu ni...huhuhu......jumpa lagi minggu depan ye....

3 comments:

ashie023 said...

yay!! dah ok dah internet senpai..

*ah ari tu masuk GO Forum, nape x tegur weh..aigoooo..

hans said...

alhamdulillah

white rose said...

ambo dh tgk oh my lady episod 12...
besh woo citenye...

smoga senpai jaga diri baik2...