Monday, May 10, 2010

Gam and The Wedding

Salam sumerrrrrrrrr....senpai masih lagi kecapekan.before that buat the Blues Fan Club..congrates...kome kasi 8-0 buat wigan..buat kipas susah mati ManU..wokeyy pe 4-0 ..sekurang2nya okla 2nd place drpd third place...hahahaha...lepas balik drpd kenyir on Saturday night terus Ahad pagi bergerak ke Kamunting Perak sebab nak gi kenduri kawen housemate masa jaman-jaman belajar kat UiTM dulu...Gam tak sangka no hang kawennnnnnnn dulu daripada kami walhal hang kata paling cepat nak kawen umur 28 thn..takpe dah jodoh awallll tahniah Gam& Yui semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..sedikit gambo buat tatapan kome sumerrrr theme serba merah kutttttttttttt...kekekeke

Ni dia.. rombongan KL ke Kamunting..sumer ni dulu kira satu umah sewa di Jalan Ambar Section 2 Shah Alam
 Hantaran...hehehe..ambe nanti nak demand Iphone boleh ke...
 Oppss..sorry Gam n Yui..ambe menyelit kat belakang...mana tahun depan ambe plak ke..kekeke...
 Wokeyyyy..dapat gak buat tangan ...baru lepas hujan yang lebattttttttt..hujan rahmatttt
 Sebelum balik sempat snap dengan Kakak Gam and adik Gam...hehehehe

 Sesi bergambar ....wokeyyyy cam skema skit je...hahahaha
 Gam and Yui semoga kome berdua berbahagia ke akhir hayat...aku ingat ayat hang ....AKU DAH LELAKI SEJATI...KORANG MASIH TERUNA LAGI..................hahahaha.....

4 comments:

white rose said...

senpai...

dah mintak no phone adik gam???

hahahaha...

ala, senpai naik je pelamin tuh betul2...ape salahnya...

senpai nk wat tema wane ape???

wane silver + ungu lembut sesuai laa dgn senpai...



sy minat wane merah + putih, xpun wane silver + biru lembut...

ashie023 said...

jalan ambe ke jalan ambar???jahahha

eh muke cam geng myspace ambe je, Yuu...Yuu ichiyu..er??

waiem said...

Selamat pengantin baru kpd pengantin

Kpd senpai, selamat juga dan moga dipertemukan dengan solmate secepat mungkin hehehe

hans said...

bila la den nak kahwin nih