Saturday, May 1, 2010

All Da Beshhhhhhh En.Wan

Samat hari Buruh sumerrr..pekerjaan didahulukan..GAJI diutamakan..kekeke...senpai tahun ni kira baru 3 tahun start keja..alhamdulillah keja ok..makin mencabar.....walaupun banyak cabaran akan ambe lalui juga...kekeke...oraittttttttt hupdate malam ni pasal farewell opismate ambe bernama En.Wan...walaupun baru kenal je tapi ambe agak rapat sempat setiap hari ambe akan ke library musti kena minta permission dengan En.Wan..ni kira geng otai LLN ni..hahaha wokey sedikit majlis farewell yang sederhana ala2 High Tea je..ambe sebagai cameraman tak rasmi....hehehe
 
 Ni dia tulang langang..opsss tulang belakang majlis...Cik Ayu kita...Puan Bollywood...Mr.Nuklear...Mrs.Hong kong...Puan Surihani...kekeke..dan Mr.world Cup 2010
 Yang diraikan Ir.Geoffry ( Ketua Unit Nuklear)..dan En.Wan Kamal (Senior Technician )
 Ni Bos ambe Ir.Zainudin Sabai..minggu ni ambe outstation dengan boss ambe ni....
 Wokey...ni dia geng OTAI...En.Wan...Senpai La Messi...Eddly La ManU..and Mr.World Cup 2010....posing skitttttttttttttttttt
 Wokey dah penat snap2..akhirnya dapatla makanggggggggg...lihat bertapa santunnnnnnnnnya senpai mengambil makanan..tapi kali ni man first..sebab dah lapooooooooo
 Wokey sesi santai sambil borak2...senpai cam biasa ambikkkkkkk port belakang skit tak nak menonjol sangat..kasi chance sama Mrs Hong Kong dengan Mr.Chinese Taipei..kekekeke

 opppsss ni versi apa plak ni Iljimaeeeeeeee or Hong Gil Dong atau versi gelas Biruuu..cuba teka siapakan jejaka ini..kekekeke
 Geng-geng Otai....hahaha Kita orang-orang lama...geng2 boss ni...termasuk boss lama ambe Hj.Halim
Cam Biasa Team 13A tak akan meriah tanpa kehadiran Madam Surihani..Mr.World Cup ..Mrs.Hong Kong serta Senpai la Messi....
Kepada Yang bersara..selamat maju jaya...ada masa dan waktu kita jumpa lagi........

13 comments:

jane said...

oppa'

baru ku dpt melihat jelas wajah comel mu ittew

ngahahhahahahaah
larixxxxxxxxxxxxxxx

cheqna said...

ooooooo.....
inilah dia.....
lalalalalala

white rose said...

santun kah jejak spek tuh???

~lalalala...


wah, nmpk gayanya senpai makin hencem...ni penangan "org tersyg" laaa ek...


~miahahaha...

blueCITY® said...

uppa.........
hahahhah, jane laling

duk belek2 muka uppa ya
ekekek..

senpai yg sempoi aka ensem jambu
gegeggeg..

=p

Chem5007 said...

sedapnyer kuih kale hijau tu.. <-- sokmo ingat makan...

Nakamura Kazuki said...

Jane..

hahaha yes i am not handsome guy....cuma skit manessssssssss juga ada...kekekeke

Nakamura Kazuki said...

cheqna..tak sempat lagi nak layan tag kome...InsyaAllah ada masa nanti ambe buat ye

Nakamura Kazuki said...

Ustazah...yes..thats why menjadi rebutan gadis2 di sini ( oppppppps)..hehehehe

Nakamura Kazuki said...

ye la..wokeyy..blue city..hahaha..bilal bleh gadering dengan kome plak ye..

Nakamura Kazuki said...

chem..haha seri muka..yes ambe pun sejak menjak ni kira nak makan je..hahahah lapo sokmo

ashie023 said...

iljimaeeee....hoho..side profile senpai nampak handsome ah..wahhhh..

hi mr geoffry..hehe

waiem said...

oh ini ke encik wan nye...

wajah tersorok disebalik gelas biru yg cn blue...yong hwa kot tu...kekekeke

encik world cup 2010 tu dia sokong tim mana ek?

Anonymous said...

O..En Zainudin Sabai tu boss ko ye, nanti aku suruh buli ko cukup cukup..ekekeke...

Jokes aside, sebnarnya, aku respect gila kat En Zainudin tuh. Memang expert otai sungguh.

Keja elok elok no...:-)

-elf-