Sunday, June 21, 2009

dua entri yang sangat bermakna

Lama juga ambe tak up date blog ni....hahaha...ambe kesibukan skit. nak buat macam mana time mood nak update datang time tu la ada je kerja lain.......ok straight to the pointla nape tajuk entry begitu sensation skali ye...hahaha..pertama kerana semalam ambe secara rasmi nyer menjadi student kembali...ambe telah berdaftar sebagai student master in electrical engineering di uitm shah alam....wah tak cayer plak dah jadi student kembali.......InsyaAllah nextweek ambe akan start kuliah so weekend je travellingla ambe from tapah to shah alam...memikirkan balik rasanya macam nak ponteng je kelas...hahaha takpel baru2 mesti kena ada semangat skit....hihihi

Keduanya hari ini adalah hari bapa dan ambe nak ucapkan selamat hari bapa pada semua ayah2 kat dunia ni.....ambe plak tak dapat nak wish face to face to my dad sebab ayah ambe dah lama dah takde.....sememangnya kami sekeluarga amat merindui arwah ayah.sudah 9 tahun ayah meninggalkan kami. 13 april 2000 merupakan tarikh yang paling bersejarah dan ternokhtah dalam lipatan sejrah hidup aku.....ayah pergi tanpa menyusahkan sesiapa pun...aku masih di form 4, kakak baru lepas spm dan adik2 masih seolah dan Mira baru tiga tahun....sekarang Mira pun dah nak ambil UPSR sekejap je masa berlalu...walaupun 9 tahun telah berlalu namun kasih kami pada ayah akan abadi selamanya......terima kasih ayah kerana menjadi ayah yang baik dan bermakna buat kami...walaupun masa bersama terlalu singkat...namun kenangan yang ayah tinggalkan akan terus utuh dalam jiwa sanubari kami...mudah-mudahan ayah sentiasa tenang dan dicucuri rahmat....ayah kami sayangggggggg ayah...kami kasihiiiiiiiiiiiiiiii ayah......kami cintaiiiiiiiiiiiiii ayah......selamat hari ayah.....................

7 comments:

waiem said...

part time ke full time? kurang jelas..

ambe dulu sambung part time..kelas weekdays..pas keje terus masuk kelas...lagi mencabar keimanan...dah penat koje pi kelas plak...mmg banyak ponteng...dekat nak peksa baru coti pjg...

selamat belajar kembali..usaha yang murni..ambe pon ingat nak sambung..tapiiii...ye banyak tapi nya...malas...hehehe

eh nnti pas kuliah leh la lepak..ambe kat subang je..

Nakamura Kazuki said...

orait...subang area mana selalu lepak...kalau sempat weekend bleh kita open mini table...ambe buat part time je...hahaha

ashie023 said...

selamat belajo kembali..kalau nok jadi partner studi buleh?ahaha...

waiem said...

ambe gi shah alam pon boleh...U ambe jugak dulu...hehehe

gerai shah alam kat sek.2 dah baru...leh lepak situ...KFC 24 jam...hehehe

Nakamura Kazuki said...

orait...no hal....nanti kalau jadi ambe rogerrr ok

HuRuL_AiNi said...

hohoho...ko ambik jenis kuliah ekk....aku sejak kerja ni lansung x fikir masa depan lagi....mcm tu je hidup.....
apapun cayo2....hehehe

Nakamura Kazuki said...

tak by research..but still kena attend juga kuliah untuk research...ni aku xkawin lagi....tapi kalau dah kawin memang tak sambung dah