Monday, June 8, 2009

evergreen cartoonnnnnnn......!!!!!!

Terkenang di masa lalu.........hatiku bertambah sayu.....dikaula...bla..bla..bla.....


Entry kali ini lebih bersifat childish.....entry kecartoon je...hahahaha.....tetiba teringat zaman tumbesaran ambe seawal tahun 1990 hinggala menerjah ke ambang millenium 2000..sedekad jugala yerrr......cartoon2 jepun memenuhi masa lapang ambe bersama adik2 ambe......cartoon yang paling best mestila blue blink dan juga dash yankuro.....ada juga beli sejibik keta macam dash yankuro.........time ni kakak ambe plak ske cartoon jem tu..thats why corner lagu sedap macam ice cream ambe ada juga lagu truly outragous ........lagu feveret kakak ambe tu.........hahaha.....sungguh indah ye kenangan masa lalu.......best sangat..thats why orang kata zaman kekanak hanya sekali je.....so hargaila kenangan yang kita ader...sekarang cartoon yang ditayangkan lebih bersifat advantures dan juga ganas2 skit ye...ye la naruto n bleach......tapi ambe ske tengok one piece dan gundam seed destiny...banyak jugala collection komik dan cartoon yang ambe ade.........namun bila dah besar panjang ni nak tengok cartoon depan TV macam dulu-dulu seganla plak....kang orang kata mu dah nak nikah pun tengok cartoon lagi..buang tabiat ke hape ni..kuikuikuikui.......namun bila takder orang aku terus capai remote control tv dan tetap layan juga one piece...hehehehe nak buat macam mana dah human nature aku ske tengok cartoon......so korang kalau dengar lagu2 kat corner aku tu mesti mengimbau nostalgia cartoon feveret korang ye .......experience to exitement.......

6 comments:

tokder said...

sama kepala ngan ashie..wehi baca komik dan tengok kartun..hahaha

<< s| tED| >> said...

eeeeee.. geng dak ashie ni... aku gak yg tak paham ape derang ckp...!!!

Nakamura Kazuki said...

hahahaha....jomla baca komik sekali...hihihi

HuRuL_AiNi said...

aku mmg kaki komik & anime...haha
one piece pernah baca komik dia je...
naruto & bleach byk tgk dulu...tp stop sbb bila pjg sgt jd boring...hehe
tp aku suka anime yg pendek2 mcm fullmetal archemist, fruitbasket...hehe
bagi aku anime ok je layan....x kira umur sbb kalau anime japan sama matured ngan drama....xde la childish sgt klu layan...hoho...sama je mcm tgk crita biasa kat tv....

Nakamura Kazuki said...

aku pun ske fullmatel alchemist....tapi aku tengok anime je...tak baca komik

ashie023 said...

aku kalau x komen kat entri ni,memang saje ler..aku ske One Piece, Bleach, Naruto, Dragon Ball nye komik...dan komik2 cintan cintun dari jepun..manyak ler komik aku bc..ahhaha..jom bc komik sebab part lawak bleh hiburkan hati yang duka lara..wah!!!