Sunday, February 7, 2010

Bloody Monday 2 : Fujimaru aka Falcon Episode 1


Kabare sumerrrr....ambe baru je lepas dinner..rushing balik sebab nak sambung keja yang still outstanding...hari ni je lepak umah sehari suntuk siapakn drawing yang tak siap2 lagi..huhuhu....hari minggu yang bosannnnnnnnnn arghhhhhhhhh!!! namun nasib bek semalam sempat menerjah ke Kajang layan Sate jam..huhuhu....lepas gian selepas hampir 3 bulan tak makan sate kajang....heheheh...so ambe nak spend skit masa nak hupdate blog ni..sebab start esok ambe takut tak sempat nak menjengok kat sini...sedihhhhh jugala..tak sempat ambe nak blog walking dan tinggalkan pesanan...sempat baca je..lagi pun opis ambenyer internet tersangatla lambat dan tahap securitynay plak tak lepas nak komen dan shoutmix....setakat baca je la.....so bagi ambe yang sangat teruja dengan drama Bloody Monday ni..akhirnya dah release dah episode 1....walaupun gambo kureng skit...namun ambe rasa sangat teruja..ambe belum layan lagi...hanya nak pratontonkan dulu ye.hehehe..kasi jelous skit...hehehehe...apapun jom layan sinopsis bergambar citer ni....beshhhhhhhh yooooooooooo!!!!


Season 2 kembali dengan Miura sebagai Fujimaru aka Falcon.....
Tempat bermulanya ancaman pengganas...terrorist....
Adakan kali ini serangan nuklear???.esok ambe ada lawatan nuklear ni..cuakkkkkkkk
Pengganas menggunakan taktik yang mempengaruhi manusia...
Awex cunnnnnnnnn dalam citer ni...mungkinkah ada cinta 3 segi????
Hero yang menjadi rebutan ramai...kekasih hati mungkin akan makan hatiiiii
Pagi jadi Kamen Rider Den-O malam jadi member Falcon....gempakkkkkkk....mana Momotaro....hahaha
Serangan bermula pada hari sabtu??? bukan Isnin ke???
Penggodam berjaya memasuki sistem maklumat kerajaan di Tokyo...
Falcon memulakan tugas menjejaki penggodam
pengganas musim pertama menjadi tawanan pihak keselamatan Tokyo...namunnn
Pengganas tetap masih bebas di luar sana..siapakan mereka????
Rupanya....permainan mereak baru sahaja bermula..adakah Fujimaru sudah bersedia..nanti kan dalam episode seterusnya..di Jepun sudah sampai episode 3....dengar kata bersaing hebat drama ni dengan Code Blue 2.....

4 comments:

xXrucciXx said...

warassssss <---ni jawab kabare..ahahah

senpai, sate kajang tu idoklah sedap mana pun, agak keras...meh2 dtg batu pahat ambe lanje senpai makan sate tepi sungai sampai lebam..hohoho

oh, miura haruma kekasih gelap ambe belakon laa.. weeeeeee

ashie023 said...

OMG OMG ..kawaiiiiiiiii en kamen rider den-o...

miura haruma kekasih gelap ambe belakon laa..<-kekasih gelap sape??

blueCITY® said...

salam senpai,

hahhhhhhhh
semalam g makan satay kajang?
amber pun berada disana weh
satay haji samuri
amber pergi dalam pukul 4 lebih sampai kul 5 lebih lepaks,
blogger belanja,
heeeeeeeeeeee

wahhh
cam best je citer ni
respek ar citer jepun n korea ni
drama dia org penuh dgn mesej n ilmu
nuklear , gps la
semua teknologi terkini

kalu filem n drama melayu
cinta
rempit
opsssssss
terkutuks laks
ekekkeke

white rose said...

oppa...

hahaha...
sehat ke???

ayyo oppa...
nti laa nk donlod ni plak...
nk hbiskan donlod BOF...