Thursday, February 4, 2010

Teaching korean to sunbae..opppppppppps senpai daaa

Senpai masih lagi di minggu yang teramat sibuk..balik opis pun lewat je.....bos alhamdulillah dah baik Chicken Pox....cuma kerja ambe masih banyak..masih terkial-kial guna Microsoft Visio 2007....so cam kura-kura....walhal ada 3 outstanding drawing masih ambe tak buat...nextweek dah nak tender...masih sempat ke ambe nak design....otai plak masih kat New Zealand..huhuhu....biasala bila jadi kuliketive....hahahaha..namun ambe sahut cabaran yeeeeeeeeeee fightinggggggg ohhhhh!!!...dan Isnin nanti ambe akan mengikuti rombongan senpai ke Damansara....hehehehe..sebab ambe akan mengikuti site visit delegation Nuclear Korea ke Tenaga Switchgear ...huhuhu...so ambe dahla tak tahu nak speaking korea....hanya YOBESEYO je ambe tahu.......pastu OTTOKE!!!

hahaha...so minta noona2 manesss bleh ajar ye..adekkk2 manesss pun boleh juga....hahaha..namun ambe amat teruja nak tengok presentation nuclear power station di Korea....ada rezeki ambe ke sana .....opismate ambe tak balik lagi....ambe tunggu paling tak larat....ambe harap dia dapat serettttttttt Miss Song hye-Kyo bawa balik Malaysia..bleh ambe duet nyanyi lagu Why versi korea...hehehe...angan2 je..hahaha..apapun weekend nanti juga ambe kena keja juga..huhuhu...harap2 ambe dapat cuti rehat sebelum Gong Xi Fa Cai nanti....huhuhu...

9 comments:

white rose said...

isk...isk...busy sungguh senpai nih...
nk g korea ke???
waahhh, behnye...
nti kirim sajli bole???


TAKE CARE...

waiem said...

Senpai, apal ni 3 perkataan wajib

1)annyeong haseyo (hello)
2)kamsahamnida (mekasih)
3)wae (kenapa)

"Ottoke" jarang guna kalu jupe pes taim...unless kalu cakap ngn geng ottoke...kekeke

waiem said...

Oh lupa "yoboseyo" bila cakap kat fon...kalau face to face org tak cakap biasanya...hehehe

Lepas tu leh cakap "Kapsheeda" yg bermaksud "mari kita pergi"

Hahaha

Cik Cookie said...

musim chicken pox ke nih?
mc 10hr tau

blueCITY said...

waaaaaaaaaaa

jelesnya
leh dapat g korea pasal kerja
pasal nuklear lak tuh
gempak weh!!!

jangan lupa sebut bila jumpa awek korea,
sarang heyoooooooooooo
hahahah
pasti semua kata u x betul
ekekekkek...

teringat lak citer iris
huhuhuu

Nakamura Kazuki said...

ustazah...

ambe menag aim nak join project nuklear malaysia..doakan ambe berjaya merintis project ni....mudah2 an bleh sampai ke pulau Jeju nanti..hehehe

Nakamura Kazuki said...

Noona waiem...thanks so much..hehehe...walaupun geng korea ni geng veteran..ambe tetap teruja pasal presentation nuclear power station ni....

Nakamura Kazuki said...

bos ambe chicken pox..ambe plak deman panas...tapi sekrang dah okey...

ashie023 said...

waiem said...

Senpai, apal ni 3 perkataan wajib

1)annyeong haseyo (hello)
2)kamsahamnida (mekasih)
3)wae (kenapa)

"Ottoke" jarang guna kalu jupe pes taim...unless kalu cakap ngn geng ottoke...kekeke

hahha..waiem betul2...yg ni wajib tahu..keke..
ottoke pun jarang guna..kalu guna pun ngan geng2 ottoke ataupun lam lagu...manyak bebeno lam lagu korea ada perkataan ottoke..