Thursday, March 12, 2009

Musim Mengetag......

Sekrg ni ramaila plak mengetag dalam blog masing-masing.......kalau ikut aku kat Cameron Highlands ni musim Hujan je...hehehe..so aku pun ada gak jumpa tag yang menarik untuk dilayan dan terus dipreviewkan dalam my Chikara4piece ni.......

Nama sebenar aku.........Nakamura Kazaki Kenzaki Izaki Kanji

Tapi nak famous punya pasal........ Takuya Nakamura

korje yang aku tengah buat.....E Lack trick Call Engine Near

Keta yang aku bawa..pesona Nan Grata la....

Bila jamm...aku buka radio kuat-kuat.......sambil buat latihan vokal

bila parking keta..selalu terlupa off lampu

bila masuk meeting.....selalu terlupa bawa pen atau pensel

bila jumpa aweks....jangan kedip mata..hehehe

bila jumpa mak cik...senyum sampai nampak gigi...tunjukkan keramahan

bila time balik kerja....top 10 la punch card paling awal...kalau tak da korje

bila nak balik kampung..buah tangan aku mestila petai..sebab kat sini banyak petai

bila dah kawin....harap dapat isteri dan anak-anak yang soleh dan solehah

bila dah tua...harapannya semoga tak sia-sia masa muda aku

bila dah mati.....harap doa anak dan amalan aku jadi bekalan

Dalam keseronokan tu ingat2 la sama yang kita tak kekal abadi dan perbanyakanlah amalan selagi terdaya.......

3 comments:

ashie023 said...

hi..nakamura..yelah saya dah manyak gak tag..dan jugak ambik tag tu biler buat jumping blog ke blog..hehehe..ske gak menjawab tag ni, ilang rasa boring..hehehe

waiem said...

ngetag jgn tak ngetag...hehe

jeles nye cantik layout blog...

Nakamura Kazuki said...

nanti kalau dan nak ngetag waiem nyer..asyie ko pun dah ngetag kan...


layout ni memang cantik..hehehehe