Monday, May 18, 2009

Lagu Best Untuk dilayan

Malam ni aku malas nak kuar makan..diet ke nakamura...entahla tak lapar plak..pelik gak..padahal aku pose sunat hari nie....mungkin ruang perut aku kecut ke..kekekeke..hahaha...takderla..takper nanti kalau lapar aku buka je Maggi asam laksa.....hahaha..sebenarnya aku tengah buat research skit2..preparetion untuk proposal master aku...Alhamdulillah permohonan Master aku dah berjaya..20 Jun nanti kembalila aku sebagai pelajar..tapi part time student je..dalam duk bosan2 buka website ni..sempat gak aku chat dengan member aku yang sama aku gak tpi dia amik master pendidikan vokasional...aku je still lagi keengineering ..aku amik Master science In Electrical engineering..konon2 nak jadi specialist la ni..jangan ko perasan Nakamura oiiiiii..daftar pun belum lagi..jap2 aku chat plak dengan adik aku yang berada di lumut.....hahaha.....seronok gak kacau member2 aku..tup2 aku chat plak dengan senior sekolah aku yang kini bekerja di Kobe..Jepun...bila nak balik senpai...tak ingat Malaysia dah ke...tak kan dah sangkut dengan amoi Jepun kut...dengan officemate senpai ala2 Ayase haruka, memang berdarah hidung....hahahaha...pastu muncul plak email susruh cek blog member aku...si Anis ni...dia pun amik master gak...tapi dia amik kat UNSW kat Australia...pelik skit blog dia ni sejiwang karat sangat..nape ni Anis dah lama tak kena Nasi Lemak section 7 ke....takpe berapa bulan je lagi.....nanti balik kita gi makang kat sane ye.....hahaha..rindu plak member2 lama kat UitM shah Alam ni...housmates aku yang best2....la bila aku nak tulih thesis ni....ni yang malas ni bila menternet...nak buat benda lain..jadi benda lain....Nakamura mu kena fokus kkkk...ok tup2 nak plak layan lagu japang baru yang dikirim oleh senpai aku ni..ok senpai nanti kita chat lagi......so apa kate kita dengar sama2 ye....ni dia lagu daripada Utada Hikaru..Come Back to me..best lagu ni..lagu kedua plak drpd FT Island..bertajuk Bad Woman...kalau korang perasan perempuan dlam video clip ni adalah pelakon rookies dalam drama world withins......so blehla layan...macam entry aku kali ni..lagu best untuk dilayan...entry paling bosan penah aku buat...Nakamura mana thesis mu...errrrrrrrrrh takper arrrrr buat esok je la...malas dah ni .......biasala tu Nakamura....take a break...layan lagu dulu...


video



video

2 comments:

ashie023 said...

aku ske FT island..lawo ar background baru ni..

Nakamura Kazuki said...

hehehe......baru sempat aku nak mengupdate blog ni.....thank u