Friday, May 15, 2009

Selamat hari Guru.....Happy Teacher's Day

Cikgu-cikgu ni Nakamura nak wish Selamat hari Guru kat semua cikgu-cikgu kat serata Malaysia ni...terutama Cikgu sek. Keb. Lunas Jaya, Sek Men Sultan Badlishah, Sek Men Sains Sultan Muhammad Jiwa dan juga Kolej Mara Kulim.

Dari Kanan : Cikgu Sulaiman ngajar Math aku form 3...garang macam singerrrrrrr, Cikgu Che Ani..tersangat baik hati dan tak kisah kalau kami gi sembahyang 1 jam punnnnn, Cikgu Ku Nasrina..guru kelas aku masa 4sc1 and 5sc1..taks coz tolong saya dapat tertinggi BM hehehe..rahsia ye cikgu, Puan Wu...cikgu math masa aku darjah 4,5,dan 6...sangat best mengajar math..malah adik2 saya pun turut score A for math..
Atas dr Kanan...Ustaz Ismail....ngajar Agama yang sempoi..selalu bagi nasihat mengalahkan lecture class, cikgu India ni mewakili wife dia cikgu Sumathi...cikgu English masa form 3...seronok sangat dia ngajar English...pastu cikgu Samsudin..ngajar Kimia masa form 4....ambe tak terror kimia..soweyyyyyy cikgu...ni tak kenal plakkkkkk kekeke...lastly cikgu Jo...mengajar sejarah dan merangkap cikgu disiplin aku....seronok kan cikgu masa kita buat sport check kuku n rambut panjang..tup tup cikgu nyer kuku pun ada panjang terkantoi plakkkk.....

Semoga semua cikgu2 terus memberikan khidmat yang cemerlang kepada anak bangsa...kepada cikgu2 yang aktif berblogger..blogger2 juga ye..make sure ngajar tetap number one....kkkk...kekeke

1 comment:

ashie023 said...

kekkee..aku berblog tapi aku slalu masuk kelas..

tp sekarang aku dah jadik pegawai teknologi ni, kene ngajo cekgu plak..wah!!!itu kira cekgu gak ke?cekgu kepada cekgu..hehhe..