Saturday, January 16, 2010

Gores dan Menang!!!

Hari ni ambe takde keja sangat ..cuma relaks2 je..sebab nextweek ambe akan outstation ke Chenderoh dekat Sungai Perak..member umah pun pagi2 dah kuar entah ke mana....mungkin dating kut..hehehe..malasla nak kacau daun....so plan2..tetiba terasa nak tukar tayar keta..sebab dah setahun dah pakai..ditambah plak masa dekat Cameron dulu ambe lanyak je keta tu naik bukit turun bukit so memang tayar dah makan sebelah..mau tak mau memang kena tukar juga..so gi la dengan member ambe sorang lagi pusing2 punya pusing cari tayar last terjumpa plak sport rim....so apalagi di tengah2 bulan ditambah poket yang sudah kering kontang..aktiviti gores dan menang pun berjalan so dapatla sport rim dan tayar keta baru...oraitttttla juga sport rim ni walaupun sebenarnya nak cari yang lain tapi cam biasala sport rim yang cun2 sumer 5 lubangnyer style..memang tak masukla dengan my persona....usha punya usha tengok2 ada imbas skit sport rim Civic..bolehla..try2 masukla plak..terus je pasang...hahahaha..biasala ye keta pun kena kasi maintain baik cam future wife jugala..hahahaha...sorry mengarut skit malam ni ye




Sebenarnya..ambe bukan malas nak hupdate blog ni..cuma tak sempatla...kat opis pun dapat wireless tapi rasa cam tak bestla nak buka sebab member2 sebelah asyik pulun keja tahap gaban....so ambe pun tak blehla nak curi ayam  cam dulu..ditambah keja ambe sekarang agak berat skit..so banyak yang kena blajar lagi....huhuhu...apapun time lunch try juga nak buka namun anasir2 banyak plak mengajak ambe mencuci mata..hehehe..cuci gi jalan2 je la...jangan fikir lain okeyyyyyyyyyyy...so weekend ni hamba harap blehla lepak lama2 skit dekat blog ni..nextweek plak mungkin akan ke Muar and Melaka menziarah kawan nak kawin plak..huhuhu..ye la nanti bila member dah kawin tak blehla plak nak lepak2 macam dulu lagi...selain tu tahniah juga buat member2 ambe yang dah jadi bapa...Rosli dengan baby girl dan Tuo dengan baby boy...perghhhhhhhhh ambe???? InysaAllah ..hehehe...so buat blogger2 lain jap lagi ambe blog walking ye....sambil2 tu blehla ambe mengomen kat blog kome sumerrr ye...

5 comments:

sI tEDI said...

goreng dan menang dapat sport rim kereta..??

aku nak gores!!

ha ha ha ha

Nakamura Kazuki said...

tedi..lepas gores dan menang..after 20 hari kalau tak bayarrr interest kad kredit naikla..hahaha

white rose said...

hahaha...kad kreadit jdi mangsa...ustzah pun bru je pi tukar tayar kete, tpi msih elok cume xsdp hati sbb tayar tuh dh 3thn xbertukar2...wah, behnye ade member2 ajak cuci mata...

blueCITY said...

anaseyooo....

busy ya?
cantik keta, bila nak drift sesamer, wakakkaka...

amber pun kdg2 terpaksa gak gores dan menang kalo terdesak
hahhahha

take care

HuRuL_AiNi said...

walla senpai...lawa sport rim...hehe...senpai, tayar kalau dah setahun mmg dah kena tukar ke?ambe x reti nak jaga2 kreta ni..ongkosnya brapa sih mau nukarin tayar mobil?hahaha