Wednesday, January 20, 2010

Jom makan Pasta dekat Mama Mia Restaurant!

Malam ni ambe rasa sempat gak ambe menjengok blog ambe yang semakin suram ni...mungkin orang cakap ambe dah tak nak berblog lagi...soweyyyyyyyy..gomenne..ambe still nak berblog lagila....tapi masa ambe agak terhad..dekat opis nak buka internet pun tak sempat....banyak sangat keja nak kena settle....malah hari ni sibuk buat 5S sebab esok ada internal audit..huhuhu..memang kemalasan..malah penat drive ke Chenderoh semalam pun tak hilang lagi...tadi pekena secawan nescafe baru rasa lega....huhuhu..malah kaki ambe yang accident dua tahun lepas kembali sakit..so ambe risau juga takut nanti dah tak bleh drive lama2..huhuhu....semalam pun dekat exit Subang hujan lebat sangat..time tu memang kaki ambe kesakitan berdenyut-denyut dan nasib baik boleh bertahan sampai umah..huhuhu..nampak sangatla dah tua...huhuhu..so malam semalam juga sebelum tido sempat ambe menjengok citer terbaru yang nampak besh debush debush....iaitu Pasta ...wahhhhhhh teringat ambe akan citer Pasta versi TWDrama....tapi citer PASTA kdrama ni nampak cam besh..jom layan skit scenes2 yang besh untuk episode 1....



adegan episode 1 yang nampak besh...preview je dulu ye....










So...ni kira antara preview Kdrama ni la...ambe kenal juga watak heroinnya yang berlakon dalam drama Biscuit Candy Teacher...manakala watak hero plak dalam drama Coffee Prince...yang lain2 tu ambe kurang familiar...citer ni nampak cam besh juga sebab banyak part makan2...walaupun ada part..hehehe...daging  BAB1 masak Lomak Cili Padi...hehehe...ambe layan je citer ni...sebenarnya belum pun tengok lagi..cuma riki2 je cam besh..so kepada sesiapa yang gigih mendolod selamat menonton ye..akan ambe reviewkan lagi setelah ambe start melayan episode 1.....

18 comments:

ashie023 said...

alahai senpai..
samalah ambe pun..skrg bz yang amat x sempat nak menjenguk blog jugak..tp kalu malam , ok free...ahhha

...ahaha tu pehal menyorok bawah dapur tuh???aduyai..

citer ni nampak cam besh juga sebab banyak part makan2.<-baiklah aku setuju jugak ngan ko..cite ni best jugak sebab ader part makang..ahah..

sI tEDI said...

bila nak belanja aku makan?
he he he

Nakamura Kazuki said...

ashie...bleh makang bila ambe gi outstation kenyir nanti..hehehe...

Nakamura Kazuki said...

tedi..wokey kalau ambe turun melaka..kome blanja ambe dekat mydin tau..hahhaah

white rose said...

yeke beh...leh gak layan cite ni...

k,take care...

blueCITY said...

anaseyooo...

wahhh, cam best gak
ada siar kat kbs tak nanti?
nak layan gak ni
hehhehhe

Nakamura Kazuki said...

ustazah...ambe baru layan episode 1, so far so good...waiting another episode...

Nakamura Kazuki said...

blue city tak surela plak.....kbs or sbs..kena tanya noona manesss dulu

waiem said...

nak tgk gak pasta...nyam nyam

pasta kat MBC...bole cek logo kat tepi atas kanan gambo tu...hehehe

faye said...
This comment has been removed by the author.
faye said...
This comment has been removed by the author.
faye said...

SENPAI NAK COPY CTER2 TUE SEMUA UWAAA.....NAK TGK.....UWAAAAAA.....

Nakamura Kazuki said...

waie,..MBC..la ambe donlod pun tak perasan..hahaha..

Cik Cookie said...

knp laa hero korea n japan nih sexy2//

Nakamura Kazuki said...

faye..nak kopi..hehehe..bleh..kurangkan gula dalam minuman..hehehe

Nakamura Kazuki said...

sebab ambe pun handsome..hehehe..kira kategori japan n koreala ye...

faye said...

senpai saya btol nak tgk...
nak donlod x der masa n internet pun lembap....

nak beli lg ler saya ni pula masih student yg x bergaji mana ader duit nak beli cite2 ni...
\ni pun saya beranikan diri mintak ngan senpai coz x tahu nak wat camna lg....uwaaaaaa

HuRuL_AiNi said...

waa senpai...drama ni mmg dlm list donlot ambe...mmg look powed lepas tgk prebiu ari tu....hehehe

senpai, get well soon...kerja2 juga...kesihatan kena jaga (pandai je nasihat org, sendiri 2x5....hahaha)