Tuesday, January 12, 2010

Nakamura Senpai Kembali Berblogger

Wahhhhhhhhh..lamanya tak hupdate blog ambe..almost dah 3 minggu dah....huhuhu...bukan pe kat sini takde wireless ...intranet je..umah member ambe plak ada streamyx..tapi balik umah tak sempat plak nak mengjengok....so banyak perkara berlakula dalam masa dua tiga minggu ni.....paling tak larattttttt penat pindah barang ye la..pastu ambe balik kampung ..cuti seminggu..terusla berhibernasi daripada dunia blogger ni..hahaha.....dan paling latest...so ambe sempat jugala singgah secara sepintas lalu dekat blog2 kome..namun tak sempat nak tinggalkan komen plka..gomenne....huhuhu..lagi satu ambe pun masih menyesuaikan diri lagi dengan keadaan ke-busy-an ambe dekat opis..ke-tension-an jam tahap gaban..hari ni ambe nyaris2 punch card merah..huhuhu....esok kena gerak lagi awalla..so citer2 terbaru korea ke..japan ke masih lagi tak sempat nak tengok....dulu masa dekat cameron..memang beshla..sebab sana ambe ada bilik..tapi mai sini..hanya cubicle yang layak..namun ambe tetap bersyukur..cuma yang ambe tak sabar PC ambe from cameron highlands masih belum sampai..walhal kerja sudah menimbun-nimbun....nextweek pun ambe akan outstation ke Chenderoh Perak..untuk site visit serta meeting....fuhhhhhhh...tak terkejar ambe....walaupun ambe baru kat sini..namun ramai dah ambe kenal..member2 lama pun ramai so takde hal la nak keja sini..cuma memandangkan cubicle ambe di kawasan 'HOT' sebab tempat lalu lalang bos2 besar..so memang ambe jadi tak selesala skit..nak terlelap pun tak jadi..hahaha...apapun ambe sambutla cabaran kerja baru ni...


Pemandangan daripada menara Amcorp tingkat 13..huhuhu..so kalau kome datang sini roger2la ambe ye..ambe masih mengfamiliarkan diri lagi dengan jalan2 sekitar sini..hehehe..first day tak jumpa cari jalan nak balik umah..harapkan GPS anset pun tak bleh harap...hahaha...sepatut 15 min jadi 1 jam 15 min..hahaha..tapi takpe ...kalau tak sesat tak tahula nak berjalankan


So....cukupla kut rasanya entry comeback ambe...ye InsyaAllah akan ambe cuba cari masa nak hupdate...ambe tak sabo2 nak tinggalkan komen2 kat blog kome sumerrr ye...so kalau togeder geder pun akan ambe cuba hadirkan diri...hehehe....so selamat berblogger sumerrrr

21 comments:

sI tEDI said...

senpai.. salam!!

dah pindah KL ke??

selamat berblogging kembali!!

usha2 line okey! clear baru blogwalking!!

ekekekekekke..

t care!

cahayachenta said...

yeah.. akhirnya senpai muncul di arena blogspot ni...

opis senpai dkat Amcorp mall tu ke??? aisehhh... dlu2 selalu trun situ...

ashie023 said...

senpai...annyeong..
selamat kembali berblog..we miss u so much..

ai..lawa plak meja baru tempat keje dier..aigooo..
ahahha,...ambe nampak nescafe..ding ding...i want one nescafe.//

Nakamura Kazuki said...

tedi...ambe harap kerinduan ambe terhadap dak utih akan terubat..kekekeke..cehh cover line ..hehehe

Nakamura Kazuki said...

chenta...ya ambe akan kembali aktif semula...biasala bila pindah randah ni

Nakamura Kazuki said...

ashie...merah sangat mak ngahhhhhh..so tak jadi..color purple kut sebab theme minggu ni purple..hehehe

white rose said...

salam senpai...
wah...nice laaa kerusi tuh...ahaha...cian senpai...ape nk buat, keje elok2 ye...

take care...

ustazah = white rose (^_*)

xXrucciXx said...

woahhh..entri comeback di tahun 2010..
cayalah senpai...hohoho...

sabtu lepas ambe dari KL nak gi subang lalu federal highway tuh, ambe tenung je amcorp mall tuh, rupenye senpai keje situ.. hahahah

Nakamura Kazuki said...

ustazah..mawar putih ye..patutala cari tak jumpa..ingat mawar merah..hehehe..merah sangatla mak ngah

Nakamura Kazuki said...

la rucci tenung2 tak nampak ke ambe melambai2 tu..kekekeke

Shee said...

SENPAIII~~~!! OKAERIIII!!!!!!!!!
Ahhh...yukatta..glad that you're backk!! Sunyi tauuuu blog2 tahun 2010 ni.. tak semeriah tahun lepas..

and Code Blue 2 dahh release Episod 1 dahhhh!! wooohoooo. tengah tunggu subs lahh ni...

apa2pon..selamat berkerja di tempat baru senpaii! uihhs..bestnya kerja tempat2 tinggi.. hehehe tingkat 13 tueee.. pemandangan pun mcm cantik jee.. hijau melata kat luar tu..uwoahhh...

blueCITY said...

welcome back bebeh!!!
heeeeeeeee
dapat bilik partition je ya?
sabo sabo
heeeeeeeeeeeeee

apa lagi?
kuarkan citer2 terbaru jepun dan korean
huhhuu

selamat bertugas ditempat baru noo

Nakamura Kazuki said...

shee...hahaha..tinggi jugala..hahaha..wahhhh dah release ke..tak sabo nak tengok citer tula

Nakamura Kazuki said...

bluecity..hahaha..masih lagi mencari masa yang sesuai untuk nak tengok citer2 terbaru yang bleh diupdatela..hahaha...yes kami kat sini staff ramai sangat senior engineer pun partition jugala....

waiem said...

Selamat kembali
Selamat keje tempat baru
Selamat menempuh jem

Bila nak go william? hehehe

Cik Cookie said...

hahahahaha.../
amacam dok KL?
teruja x?
nnt blh ahhh g lepak mamak ke, ALOHA ke.
baru betul2 hell nnt.
wink.

Nakamura Kazuki said...

InsyaAllah Waiem no hal...bleh ajak ramai2 kita togeder geder...hahaha...

Nakamura Kazuki said...

cik cookie 2 minggu pun dah jem strawberry..setahun nanti rasanya jammy the nation plak..hahaha

HuRuL_AiNi said...

kekekeke..sesat?hehehehe...

neway, okairi senpai...actually kan...kami orang ni pun semua automatik sunyi je dua 3 minggu ni...hahaha...semua pun sibuk..ngeh3

Nakamura Kazuki said...

ooo..macam tu ke..hahaha..biasala awal2 tahun memang sibuk skit

Chem5007 said...

AlFatihah untuk arwah Mak Lang...moga rohnya dicucuri rahmat.