Saturday, January 23, 2010

Makan Pasta sambil Wish Upon A Star...

Lagi Kdrama ambe nak previewkan..nasib bek malam ni ambe free..hahaha..ambe sepatutnya kena buat preparation untuk research ambe malam ni tapi benda lain plak ambe buat..mata pun dah ngantuk ni..huhuhu...biasala bila hujan2 sini..walaupun tak sesejuk dekat Cameron dulu..still tangkap lentuk gak....hahaha..wokey drama Wish Upon A Star ni ambe nampak cam besh..walaupun belum tengok tapi rasanya sodapppppp untuk dilayan..walaupun pada masa ni juga ambe masih ternanti2 siri Nodame Cantabile 1 The Movie nak kuar DVD......bila agaknya nak kuar....so akan ku cari seluruh pelusok KL ini....hahaha..sapa tau tempat cari DVD Korea latest...please inform ambe yang semakin tegar ke-Korean-an...SEBENARNYA AMBE JEALOUS DENGAN OPISMATE AMBE YANG DAPAT PI TRAINING KOREA 1 BULAN....ambe training dekat Amcorp je la....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....sungguh tidak adilllllllllllll...takpe...mungkin tahun depan ambe plak...kekeke...memang wish upon  twinkle2 little star....hahaha..takpela jom layan dulu preview drama ni ye...


Citer tentang si Noona Maness yang berkorban jiwa rag demi membesarkan adik2 tirinya..setalah kematian parents...dan juga kisah si mamat Insurans yang egois dan akhirnya bercouple baik punya dengan si noona maness ini...pelakon2 drama ni ambe kureng kenal..namun jalan citer agak besh..awexs citer ni ada iras2 Jang Nara skit2.....so selamat melayan ye..sedikit preview episode 1 yang sudah siap.. bersama English Sub....episode 2..taktau la bila plak release...











Kenapa si noona menangis..nantikan dalam episode seterusnya.....hehehe

16 comments:

xXrucciXx said...

muke hero tuh sekali pandang cam yuya tegoshi pulak...

ish, ke mata ambe yg dah x betul...

Nakamura Kazuki said...

hahaha...penangan pontianak budak sekolah lagi ni...hahaha..citer ni nampak besh walaupun pelakon still macam tak kenal....

white rose said...

wah...mcm beh je cite nih...senpai, mai laa share link cite ni...nk donlod...

sI tEDI said...

gutnite!

cahayachenta said...

mak aiiiii ensemnya hero dia....!!!!

kawaiiii desu...

haha~~

Nakamura Kazuki said...

tedi...good nite 2 u toooooo

Nakamura Kazuki said...

ustazah sila gugel silentsregret....dekat situ ambe donlodnya...

Nakamura Kazuki said...

chenta..kawaii desu yo....hahahaha..kome pun cakap jepun ye....hahahaha

hans said...

rajin tul review
hahha
gudnite

waiem said...

kem slm kat opismate yg gi korea tu...cakap kat dia kidnepkan kidong buat ambe...kekeke

Cik Cookie said...

CC rasa nonaa tuh wat plastic surgery laa kat maat dia.
besar mcm Mr B CC

ashie023 said...

eh...aku x bagi komen lagi review ni..kekeke...
ambe cuma nak cakap disini..bus stop tuh lawalah wallpaper..

SEBENARNYA AMBE JEALOUS DENGAN OPISMATE AMBE YANG DAPAT PI TRAINING KOREA 1 BULAN
ai..takyah jeles senpai..tahun depan kite semua book tiket pegi korea..weee

Nakamura Kazuki said...

hans..ambe memang rajin update tapi....tak sempat nak tengok pun....saja sharing citer yang besh

Nakamura Kazuki said...

hahaha...culik kidong ye..ambe rasa sebelum menculik kidong rasanya member ambe tu akan diculik oleh dongseng2 yang cun..hahaha..member ambe cakap nak cari group wondergirl yang rambut perang skit tu..

Nakamura Kazuki said...

hahaha..plastic sugery ye...apa2 ajelah CC..jangan operate nak membesarkan body dahla...

Nakamura Kazuki said...

ashie..takmo tahun depan...tahun ni juga..hahaha...ambe survey around rm3500 cukup rasanya..hahaha..member ambe gi lawat nuklear power plant....mudah-mudahan 2026...Malaysia akan ada nuklear power plant