Sunday, January 31, 2010

Sepi seorang Oppa..hahaha

Wokey..tajuk gempaqqqqqqqqqq..takde sepi mana pun..sepi from arena blog adaelah..tu arrr..sebenar..ambe tak berkesempatan nak hupadte blog ni..huhuhu..nasib bek after lunch ni ambe tak gi mana2..sebab ambe pun tak sihat..sakit 3 serangkai...deman, selsema dan batuk....perghhhhhhhh yang tak tahan selsema ni....ambe pasrah je....deman sikit2 je....sekarang dah kebah skit..thats why bleh ngadap laptop ni....ambe mula2 risau gak sebab bos ambe kena chicken pox..so 2 minggu MC....so bila ambe deman memang risau gak...bertambah risau bila keja opis bertimbun....so ambe memang tak bleh nak MC la...apapun ambe enjoy keja sini..opismate pun besh2 juga...hari2 bleh makan McD..hehehe....apapun yang tak besh..masa ambe agak keterbatasan skit....sebab selalu balik umah sudah magrib...so banyakla keja tak siap...study pun terus stop je..walhal hujung Feb ada presentation plak..huhuhu....banyak perkara yang perlu ambe buat..termasukla mengadap laptop nak layan Jdorama dan Kdrama juga....malah bila shee cakap Code Blue dah release sub pun masih tak sempat nak tengok..cuma paling latest ambe sempat tengok Vampire diaries Episode 11 dan 12..tu je.......dah paling mengujakan ambe...Kamen Rider Kabuto sudah habis dan siri terkini plak adalah Kamen Rider Den-O...quite interesting juga....ambe pun sekitar July 2009 dah pernah hupdate pasal Kamen rider ni...sekarang dekat NTV7 baru je episode 2...so masih sempat melayan lagi sebab ada 49 sirila..kalau tak salah ambe....
dab pelakon-pelakonya plak..sangat2la familiar dalam siri2 Jdorama:

Dan yang pasti ambe pun tak sempat nak tengok..harapa adala dekat dramacrazy online..layan kat situ je la kalau sempat..ambe juga nak cakap gomenne sebab lama tak singgah lalu komen kat blog2 keme sumerrr..kalau ambe ada masa InsyaAllah..ternampakla senpai kat sana...hahaha..apapun selamat berhujung minggu dan ambe..huhuhu..tak besh sebab deman....................

16 comments:

ashie023 said...

gosh..demam ke senpai..ambe pun dapat flu..ahaha...baru je update pasal demam, pahtu g blog senpai..senpai demam jugak..omo..get well soon..

oh cite kamen rider..ahha baru ke nih?
siapakah plakon??kenapa x update nama plakon?aigoo..jap g check ..cam familiar je muke..

sI tEDI said...

makan obat!
t care

hans said...

makan obat dan banyakkan rehat

white rose said...

ayya oppa...
hahaha...senpai, demam ek...
makan ubat...dh g klinik ke???
banyakkan minum air kosong...
bdn panas tuh...perubahan cuaca...
kt cameron sejuk je, kt KL panas...
take care...

HuRuL_AiNi said...

hohoho....

senpai, don't feel lonely....ni kan masih fasa nak adapt ngan keadaan...

ambe pun makin sibuk skarang...blog pun mcm terabai je....huhuhu

Nakamura Kazuki said...

ashie..sekrang musimnya kut..huhuhu

Nakamura Kazuki said...

tedi...sudah makan..mahu tido plak...zzzzzzzzzzz

Nakamura Kazuki said...

hans..yup rehat...tido je sepanjang hari..huhuhu

Nakamura Kazuki said...

ustazah...sekarang musim sakit 3 rangkaila....perit tekak ni..

Nakamura Kazuki said...

tu arrr hurul...busy je sekarang kan

blueCITY said...

uppaaaaaaaaaaa...

hahhahah...

get well soon weh
cam best je citer jdorama tuh
huhuhu

waiem said...

get well soon oppa sepi...hehehe

jane said...

oppa...

mg cpt sembuh..nnt sape tempat saya nk bermanja kalo oppa sepi...wekekkekeke

hmmmm...hope kat PJ ok2 saja ye oppa...kalo jumpe leh pnjm cd oppa byk2 termasuk cter ni...agaggagaga

get well soon okie..
xxoxoxox]

Nakamura Kazuki said...

blue city....ambe hupdate je....hahaha..tapi tak sempat pun nak tengok....

Nakamura Kazuki said...

Noona waiem...ok dah sihat cuma batuk2 je still outstanding..cehhhhhh outstandingla konon....hahahaha

Nakamura Kazuki said...

Ok je keja sini..not bad at all....bleh cuci mata.....hehehehe..so jane..kalau singgah giant Amcorp Mall PJ bagi tau senpai..bleh blaja senpai ice creammmmmm...hehehe