Wednesday, April 1, 2009

JDORAMA : Atashinchi No Danshi

Okay kali ini bagi peminat Maki horikita agaknya akan dapat menyaksikan kelainan watak yang di bawa oleh pelakon kecil molek lagi comel ini dalam drama Atashinchi No Danshi.Selepas lakonan mantap dalam Innocent Love pada musim luruh 2008.Drama ini juga merupakan penampilan pertama beliau dalam tahun 2009…drama ni akan ditayangkan dekat Fuji TV dalam bulan April nanti.so kalau nak download kena tunggula dulu…..aku plak teradvance mengpreview plak kan..hehehe..tak pe….tak kisah…janji citer best…..




Sinopsis ringkas lagi padat dan tersendat :

Maki horikita memegang peranan sebagai Chisato Mineda yang merupakn seorang gadis jalanan selepas kematian ibunyer..ayah dia plak yang merupakan kaki judi telah meminjam duit drpd ahlong version japan..hahaha..lalu chow dan meninggalkan maki yang kecik lagi…so terpaksala dia menjadi pelarian sebab geng2 ahlong ni asyik cari dia nak minta hutang..ape punya ayahla aku pun tak tau….nak dijadika citer..satu hari adalah seorang datuk yang krepok tapi still maintain muda offer kat dia nak bayar hutang dia tapi dengan syarat kena jadi wife dia…memangla Maki tak nak…..tapi bila memikirkan ini je cara nak bayar hutang dia pun pe lagi terima je la.baru je kawin si mamat ni mati so jadilah Maki janda kaya raya…tapi masalahnya lelaki ni ada 6 orang anak yang semuanya ada perangai dan profesion kerjaya tersendiri…ada yang jadi magician,model, pengacara, budak genius dan macam-macam lagi…so yang jadi masalh semuanya handsome dan hansup belaka..so diaorang ni juga tak ske dekat Maki..so pe lagi berlakula pergaduhan yang membawa kepada kelucuan dan kemenarikan citer ni…so pe lagi…jomla tengok citer ni tapi sabore la ye..sebab rasaya kena tunggu pertengahan April baru kuar….


Watak-watak Utama :



Horikita sebagai chisato Mineda



Jun Kaname Sebagai Fu Okura




Yoshinori Okada sebagai Takeshi okura




Osamu mukai Sebagai Sho Okura




Yusuke Yamamoto sebagai Masaru Okura




Koji Seto sebagai Satoru Okura




Tomoki Okayama sebagai Akira Okura

6 comments:

ashie023 said...

argh...cite atashinchi...eh?bukan cite ni lam komik ke??

Nakamura Kazuki said...

yap..komik n anime lagi....cuma tajuk je dipinjam pakai untuk drama ni...kalau tak salah maksud tajuk drama ni keluarga saya yang muda..hahaha..cam kelakarla....

HuRuL_Aini said...

aku nak tengokkkkkkk.....jalan crita macam best....pelakon sume mantap2...hehe
nak tengok....hehe
nak tengok
nak tengok
nak tengok
nak tengok.....

tapi kan, skarang makin bz...dh brapa minggu dh aku x tengok drama ni...huhu

Nakamura Kazuki said...

same gak.tu la sibuk je kebelakangan ni.......

ashie023 said...

aku pun cam nak layan gak ar ini celita..tp memang bz gak kebelakangan ni...

waiem said...

seme bizi yek...sabar la...wah ada pelakon dia nama tomok lah...kekeke