Saturday, April 4, 2009

Learning Japanese is Fun !!!

Ok dalam melompat-lompat katak..kekeke..terjumpa satau blog yang sangat bagus untuk yang nak blajar bahasa jepun..bermacam buku, video , dan dictionary yang bleh didonlod secara percuma..tak payah bayar..so berminat bleh jump to this blog k...dan lagi mudah klik je dekat my blog list tu........

ni blog yang direkomenkan....

www.nihongo-dekimasu.blogspot.com.....

selamat belajar!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

HuRuL_Aini said...

cuba juga usha livemocha.com
aku daftar blaja situ..free gak...& mudah juga nak faham....tapi lama dah abai sbb bz sangat...huhu

Nakamura Kazuki said...

Dulu mase kat Uitm aku da amik thrd laguage bahasa Jepun..tapi tula dah lama dah lupala..ingat skit-skit je..lagi pun time tu amik sebab wajib..so tak de minat..tapi bila dah start blajar .....lecturer aku sorang tu baru balik jepun, pastu dia pe lagi promote lagu, citer, keta skyline n macam2 lagi..so pe lagi...terus je minat nippon..Arigato Aizah sensei...