Tuesday, December 29, 2009

New Year 2010

wokey..ambe memang rasa tak besh nak pindah...letih angkat barang..perghhhhhhh malas gilesssssss kalau bleh tak nak pindah je rasanya...masih ada banyak lagi tak kemas....ambe mau baring japla..hahaha..layan nescafe dulula..kasi segar skit...ambe rasa mungkin ni last enrty untuk tahun 2009..next year..InsyaAllah bila ambe sudah sampai KL nantila..huhuhu...saja nak recap skit history sepanjang 2009 yang lalu....walaupun hakikatnya takder la sangat citer besh..hehehe

Jan 2009
Ambe apply skim scholarship MARA nak ke UNSW untuk program Master Sc. Eng...hehehe..alhamdulillah dapat...tapi yang sedih tak dapat surat pelepasan majikan sebab ambe baru setahun jagung sama TNB..baru 1 tahun tak sampai ada hati mau apply cuti tanpa gaji..pegiiiiiiiiiiiii daaaaaaaa!!!...so tolakla tawaran yang sememangnya ambe impikan..takpela dah takde rezeki..

Feb 2009
hehehe..besday ambe yang ke-25 tahunla...tak celebrate pun saja je nak highlight..

Mac 2009

Ambe dapat 2nd anak buah yang diberi nama Nur Ashifa Batrisya...hehehe...kawaii desu ne..macam ahjushinya juga..hehehehe....abaikan gambar ahjumma yang mendokung shifa ye..hahaha

Apr 2009
Member baik ambe sejak form 1 sampai sekarang mendirikan rumah tangga dan awal bulan dec ni pun dah menimang baby girl..tahniah Zali...doakan ambe timang twins boy plak ye nanti( hangan2 harap jadi kenyataan)..hahaha

May 2009
takde plak yang besh..cam biasa je la slumberland ambe je la....

Jun 2009
Kekeciiiiiiiwaan nak sambung master kat obersea...terubat setelah ambe sapu iodin UiTM..hahaha..so sambung dekat UiTM je la buat part time....pastu housmate ambe kawin..so dengan penuh semangat ambe drive ke JB..first time sampai sini..terus tersadai dekat Danga Bay kepenatan...hahaha..

Jul 2009
ManU serang bukit Jalil...hahaha..ambe tak gi pun bukit Jalil nak tengok .....pastu yang paling besh Transformer 2 Release...Movie yang ambe nanti2kan..sangat2 besh......

Aug 2009
Trip jalan2 ke Kenyir.merasa juga makan ikan singgang..hehehe

Sept 2009
Ulangtahun ke-60 TNB dan juga sudah tentula samat hari raya...raya paling scary..sebab ambe beraya sakat sampai jatuh pengsan...ni dia penangan beriani gam kambing umah member ambe....lepas ni tokse dah beriani...hahaha

Oct 2009
Drama Vampire Diaries release..setelah berhempas pulas membaca novel..layan drama plak wowwww besh juga

Nov 2009
takde perkara menarik berlaku..biasa je

Dec 2009
Paling tak besh dapat surat transfer ke KL..huhuhu..malasnay nak berpindah randah ni...huhuhu Amcorp PJ..nantikan ambe menjeritttttttttttttttttttttt!!!!

hahaha..recap yang paling bosan...hahaha...harap nextyear lebih baik drpd tahun 2009..apa2 yang belum capai InsyaAllah dapat dapatla tahun 2010 ni....

7 comments:

white rose said...

senpai...wah,dh bersiap2 nk pindah...mesti rindu ngn suasana cameron...pasni berada di KL, jaga diri baik2...kad kawin jgn lupe send kt ustzah ek...

ashie023 said...

sure frust x dapat g obersea..
xpelah senpai...blajo sini pong ape kurangnye..tapi kalu blajo kat korea..wahhhhhhhh bestnye..ahhaha..

feb behday ke?ahaha..x sempat lagik nak buat review , blom kenal tuh..kalu x mesti GO buat special dedication..

"Trip jalan2 ke Kenyir.merasa juga makan ikan singgang..hehehe"
ahahha..ni kisah nak carik ikan singgang sebab terliur ke ambe display ikan singgang?keke..

cam nak buat jugak je recap..
selamat berpindah senpai
dan selamat tahun baru 2010..

blueCITY said...

salam ,
huhuhu..
selamat berjumpa di kl nanti
ekekkeke...

bila nak kawin?
nok g bekwoh gok, huhuhu

cik EPAL said...

befday bp hb?? :)

sI tEDI said...

senpai jadi pindah ke KL ke?

Selamat Tahun baru senpai.. semoga tahu 2010 beri banyak rasa ceria!!

huH! ucapan den macam YB

HuRuL_AiNi said...

senpai, tahun baru bermula di tempat baru.....banyak cabaran....tapi semoga makin murah rezeki & dipermudah segala urusan :)

hans said...

owh
bulan February rupanya
brpa hb?