Tuesday, April 6, 2010

Kdrama : Oh My Lady !!!

Senpa kembali dengan preview Kdrama yang sempat didonlod (tapi senpai tak layan lagi)..warghhhhhhhh banyak keja nak kena buat...huhuhu..training pun okayla...huhuhu nasib bek masa presentation my senior yang buat..kalau tak hehehe.....wokey..drama Jdorama lakonan Ueto Aya akan direview setelah ada hard subbed sekali..lama tak tengok Ueto Aya berlakon...last layan drama Hokaben je....wokey..soweyyyy terbabas skit...hahaha Kdrama ni baru je ditayangkan dekat Korea mungkin baru episode 5 rasanya.apa yang besh lakonan Noona Chea Rim..setelah ambe melihatnya dalam KBS Dalja's Spring....lagi satu my big sister juga sangat meminati Noona Chea Rim sejak lakonan All About Eve lagi..kali ni ambe rasa lakonannya akan kembali setelah agak malap dalam drama The Rival....huhuhu....wokey..drama latest ni bertajuk Oh My Lady !....dan sudah pasti drama berciri comedy romantis ni menjadi pilihan ambe untuk ketwa berdekah2 melayan di waktu larut malam...hahahaha..bagi kaki Kdrama addicts musti fahamkan...sebab most of us akan buat hatrik layan drama...kana..rekod terbaik ambe layan My Girl..from episode 1 sampai 12..huhuhu...ok jom layan sinopsis yang padat penuh berisi ini....hahahaha


wokey..tengah poster ni pun dah nampak kemeriahan drama ni ye...ok..sinopsisnya plak berkisar tentang seorang janda cunnnn (heheheh) aka Chae Rim yang bernasib malang setelah bercerai dengan suaminya..dan mereka dikurniakan seorang anak yang sangat comel..keadaan Chae Rim yang susah dan miskin memungkinkan dia nak dapat hak pengjagaan terhadap anaknya..oleh itu bersama member baiknya mereka memulakan misi mencari kerja seperti sebagai orang gaji....tanpa disedari rupa2nya Chae Rim ni dapatla plak majikan pelakon yang terkenal aka Choi Si Won ...yang beshnya si Chae Rim takdela sangat tahu yang si mamat ni rupa2nya  pelakon terkenal..banyakla adegan lucu masa jadi orang gaji...lepas tu entah macam mana tetiba plak si manager mamat Si Won ni berkenan dekat Chae Rim untuk melantik dia sebagai manager si Won..so apa lagi hanginla si mamat tu..ye la tukang gaji kat umah..kat luar rumah manager dia plak..dalam saat benci2 tu tetiba timbulla mee maggi perisa cintan..tanpa disedari plak bos si mamat Si Won plak mula ske dekat Chae Rim..so apakah kesudahannya..sama2 kita layan nanti ye......

sedikit preview kasi korang teruja ye....paling teruja rasanya Noona-noona GO rasanya...hahahaha

 Babak lakonan Si Won menjadi pembuka drama ni..iras2 cam drama World Withins plak....
 Sekali lagi bayangan drama World Withins dan juga On Air..kisah pelakon2
 Aksi Noona Chae Rim dan member baiknay menjadi spy..hahaha cam When it's at Night plak
 Ni dia aweks sedikit Veterens...(takpe awex muda)...hehehe..jangan mareeeeeeeeeee
 Member spy Chae Rim
 Sesi membersihkan rumah Si Won
 Sesi Bersantai2
 Anak Chae Rim..teringat akan citer Wonderful World..sapa ingat kagi citer tu????
 kasih Ibu dan juga dengan si Anak
 Kenapa watak x-husband musti specky...hahaha..selalu diexploitasikan je kalau specky...
 Second Hero.....sama2 kita tengok the best man win...hahahaha
 sangat2 comel dan rookies skit
Wallpaper yang cuteeeeeeeeeeeee

So apalagi..jom layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

14 comments:

ashie023 said...

ye ye,..saya lah noona paling teruja..sebab kekasih no 3 ada disitu iaitu siwon..whahahha..(ignore jelah)

nape sama je update ngan waiem ..ambe nk bagi komen pun cam nk sama lah karang....xpelah kot..sebab cite sama je..

ambe ske betul kalu chae rim tuh blakon sebab dier tuh so funny..huhu..

ok senpai ..jom layan sekali cite ni..sama noona2 neumo yeopeo

blueCITY® said...

salam,

suka suka suka
jom layannnnnnnnnnnnn
ekekekeek...

tq atas kata2 manis mulut dijari saja tuh, hakhakhak..

Nakamura Kazuki said...

ashie...yes drama ni ditujukan khas buat Noona2 GO..hahaha..ada lagi drama nak preview...lagi best hahaha

Nakamura Kazuki said...

biru...ambe tak faham sangat ayat2 jiwang ni...hahaha...kalau jari manis ambe tahu...sarung cincin memang cunnnnnn..hehehe

white rose said...

huuwwwwwwaaaaa...mencik!!!

tak kira, nak donlod jugak nih...

eii...kita suke laa heroin nih...dh lama tak tgk dia berlakon besh slps all about eve...

senpai, jom layan...

~lalalalalala...

xXrucciXx said...

*berdarah hidung tgk Siwon

blueCITY® said...

opssssssss senpai,
tajuk dia oh my lady ke hello my lady?
hmmmmmmmmmmmm....???

messyremo said...

wuuuu..
comellllllllll ah senpai..hehe

waiem said...

calit sket senpai...sehati sejiwa sego hahaha

Nakamura Kazuki said...

ustazah..ok..nantikan citer lagi besh..akan cuba direview malam nanti ye...nantikan dengan penuh keterujaan..hehehe

Nakamura Kazuki said...

hehehe..rucci bukan setakat berdarah dah..sekali hingus pun kuarrr a..hahahah

Nakamura Kazuki said...

biru..memang Oh my lady..kalau Hello my lady adalah drama lakonan Lee Da Hea....citer tu tahun 2007

Nakamura Kazuki said...

messy..welcome back..yes she is so cute...........

Nakamura Kazuki said...

waiem...hehehe..wokey..calit skit....hahahaha..