Wednesday, April 28, 2010

Thundering and Flashing During a Rainstorm

Semalam masa nak balik koja perghhhhhhhhhhh guruh n kilat sabung menyabung..sempat snap sekeping gambo..huhuhu macam scene dalam Sinking Of Japan plak..huhuhu..cuak pun ada..level opis ambe tingkat 13...so nak lari turun in case ada earth quake rasanya tak sempat dah ni....so lepakla kat opis ampai pukul 7 malam sambil layan hujan turun...ibarat gerimis mengundangla plak...hahaha..

hahaha..tetiba terasa cam malu sipu2 plak nak pos entry al-maklumla senpai sekarang senpai yang SANTUN..kekekeke...so nantikan preview citer Nodame Cantabile Movie 2.. kasi geng noona berdarah hidung skit........pastu citer best Sunao Ni Narenakute...citer lakonan Eita, Juno, DBSKnyer group...ni kasi dongseng maness plak berdarah hidung....pastu ada Kitagawa Kekko juga...hahaha...kalau ada masala ye...

Pastu ..nextweek ambe outstation lagi..jom gi Ganu ah Ganu ah..kekeke

12 comments:

cheqna said...

welkam tu ganu....=)

Nakamura Kazuki said...

hai cheqna....welkam home.opsssskekeke

cahayachenta said...

nape senpai sopan santun lak ni???

Chem5007 said...

huhu..ade lagi nih..eh! kop spik kop waser tengok ko nyer theme ni..cerah waser mate..hehe. Sempat la jugak ni nk hupdate blog, skrg sibuk ngan farmville jer..hahaha. Eh! Vampire Diaries episod 18 kuor dah..tgk ar...

Nakamura Kazuki said...

chenta..kerana ada boss tengah memerhati ambe tengak blog..sebab bos pun blogger gak..so skrng dah ada spy..kekekeke..bleh baca netry dekat waiem.blogspot.com entry GO Gadering

Nakamura Kazuki said...

chem tak fahang la ape mung kecek..hahaha..wokey vampire diaries ambe dah episode 19 dah...tengok time stefan kembali kepingin darah....mungkin base on novel part ni stefan mula menghilangkan diri pastu nanti elena akan couple dengan damon...

white rose said...

cheh, tukar layout baru...xsesuai ngn senpai laa...nmpk mcm laman saintis je...

hahaha...

adakah senpai SANTUN???

muehehehe...

Nakamura Kazuki said...

tak sesuai..dulu2 nak jadi saintis tapi tak layakkkkkkk..huhuhu//layout saintis pun jadila

ambe memnag bersopan santun..nape tak cayeeeeeeeeeeeeeee

minahrunnatni said...

hey bro~!!
bak sini no enpon muhaz..da lama ilang daa..

Nakamura Kazuki said...

before that siapakah gerangan minahrunnatni ye...?

white rose said...

layan je laa saintis yg berahngan nih...
muehehehe...

nampak laa ckit mcm blog orang2 pandai...

miahahaha... :p

Chem5007 said...

Ha'ah..smlm tgk episod 19. Elena ngan Damon nari skali maser majlis Miss Mystic Fall tu. Wakper la pulok Elena ngan Damon kapel..sian Stefan..huhu.