Monday, April 12, 2010

Tsuki no Koibito aka Moon Lovers

warrghhhhhhhhhhhh.....pagi2 datang keja dengan ada bau semacam...rupa2nyerrr bau tahi lembu...mooooooooooooooooooooooooooooo...hahahaha..tu arrr nak rush sangat sampai terlanggar tahi lembu dekat umah sewa ambe...nasib bek petang tadi sempatla gi cuci ..kalau tak esok.......hehehe....musti cakap..ada bau lagi...hahaha...wokey2....senpai semakin jarang nak singgah sini....truly to say yang ambe memang sangat2 busy dan masa nak lepak lama2 kat sini semakin kurang..rasa cam nak close je blog pun ada juga...namun terasa plak nape Noona2 bleh Ngeblog bleh tahannnnnnnnnn...apala rahsianya......ambe pun agak berserabut skitla...kursus....meeting...report master....lepak2...ronggeng2...last2 penat terus je zzzzzzzzzzzzz..pastu nak on laptop pun Malas...sejak Dec 2009 sampai sekarang tiada lagi Jdorama ataupun Kdrama sempat dilayan....namun hardisk ambe 160G..sudah 90% full with the Jdorama an Kdrama yang tak dilayan....tak termasuk lagi Smallville..SuperNatural..Vampire Diaries...Flash Forward...Heroes..Kyle XY..memang kekadang terasa sangat beshhhhhhhhhhhhhhhhhhhnyer kalau dapat kembali ke zaman blaja2 kat Universiti dulu..hahaha..malam2 bleh buat hatrik layan Kdrama...hahaha..namun sekarang sudah lain....malah masa nak balik kampung pun nak kena plan....ambe pun rindu gak nak jumpa anak2 buah ambe ni...sebab si Kak long Aina and Baby Shifa ni Demam....keciannyerrrrrrrrrrrrr...harap2 cepat sembuh ye.....



Gambo baby and Kak Long Demam.......

Lastly..ambe harap ambe dapat layan citer Tsuki No Koibito kerana  Takuya Kimura kembali berlakon...dan yang pasti tak dapat miss Kitagawa keiko juga ada..ambe semakin menyukai awek ni sejak lakonan mantap dia dalam Buzzer Beater...pada peminat Shota Matsuda....pun ada..hahah yehhh pandaaaaaaaaa.......citer akan cuba direview ye..gambo promote tak kuar lagi...tapi blehla usha dekat Youtube.......nampak sangat2 beshhhhhhhhh...wokey..esok malam..kalau sempat senpai lepak sini lagi..malam ni sebab sangat2 letih..mau terus baring2.....zzzzzzzzzzzzzzzzz....

5 comments:

blueCITY® said...

uik,
tido doh ke weh,
hahahah..
meh ar la
yan oh my lady ni, lalala
olololo.. cumelnya baby n kak long ya, xoxoxo....

k senpai, selamat bermimpikan aweks ya
hahhahah

white rose said...

kesiannye...
tuh la masa tuk berbebas2 xmcam dlu...masa sudah berlalu...

keje mcm cikgu ni je dh siap set masa...

moga baby n kak long cepat2 sembuh...dorang demam rindu dgn senpai tuh...

jaga diri bebaik...
keje, keje jugak...
kesihatan kena jaga ye...

Nakamura Kazuki said...

blue city...hari ni rasa sangat2 malas nak gi keja..huhuhuhu...

Nakamura Kazuki said...

Ustazah..yes sangat2 memerlukan time management yang betul.....huhuhu

blueCITY® said...

senpai,
best ar ringtones hp my lady tuh. sore budaks nyanyi, leh carikan mp3 tak?
alallalal la la a..
heeeee

tq