Saturday, June 12, 2010

2nd Anniversary for Chikara4peace!!!!!

Lates Update : 12 June 2010
South Korea 2 : Greece 0
Argentina 1: Nigeria 0 (first half )

Senpai just nak inform hari ni genap 2 tahun blog ambe ni wujud..alhamdulillah semakin hari semakin ramai yang singgah sini....walaupun sejak akhir2 ni senpai jarang berkesempatan nak hupdate blog....terima kasih bagi yang masih menyinggah sini..ke depan mungkin entry blog ni akan sedikit berubah..dan senpai tak pasti samada blog ni akan still wujud ataupun tidak.....kalau senpai tutup dan mungkin akan buat blog baru...tak pasti lagi

selingan.arggggggggghhh minutes 64: percubaan Messi nyaris memecah gawang Nigeria......

Mungkin senpai akan buka blog yang lebih formal on sharing knowledges on engineering and technology...senpai pun tak sure lagi.....memandangkan senpai takde masa sangat nak hupdate tentang Jdorama and Kdrama lagi..huhuhu..sedih juga..tapi nak buat camnerrr depends on keadaan jugala...

Yang pasti senpai pasti akan tetap menyinggah ke blog2 pilihan..mungkin sebagai silent reader tak pun pengomen yang setia...hehehehe....anyways terima kasih bagi yang sudi datang sini ye...jika berkesempatan senpai hupdate InsyaAllah....kalau tak mungkin blog ni akan macam ni je la.....
Apapun jommmmmmmmm layan WORLD CUP dulu...favorite senpai pukul 2:30 pagi nanti..harap2 dapatla berjaga ENGLAND JUMPA Barrack Obama opppppss US daaaaaaaaa...hahahaha

5 comments:

faye said...

loe jgn ler tutp suka tgk review senpai pasal drama korea....nk tahu pasal drama korea baru pasti saya bukak blog senpai...

ashie023 said...

aih...messi....ermmmm..kawaiiii

nape nk tutup?/janganlah tutup, nanti ambe x dptlah nak nengok logo lagenda red devil lagik..sob sob..

ashie023 said...

ahaha..lupa nak ucap..hepi anibeseri blog senpai..

xXrucciXx said...

happy anniversary blog senpai!!
eheheh

white rose said...

senpai...
alaa rindunye...

sehat ke???
manyak ke wedding kawan2 dlm minggu ni???

org ade 6 jemputan tau...
parah nak pegi...

hahaha...

senpai, ni tukar cat baru sempena bola kan...

hish...hish...

eh, api aniverseri...hahaha