Monday, June 28, 2010

Hengland...balik kampongggggg tanam jagongggg

Walaupun frust tahap gabannnnnnnnnnn gak tapi oraitla sebab ambe ni kipas susah mati buat England sama German..namun ambe tak bleh terima hakikat sebab England kena 4-1...4-1..arghhhhhhhhh 4-1...nasib bek German restkan Klose..dan Muller..kalau tak silap2 8-1 pun kena...tapi musykil gak nape goal Lampard tak kira......sebab ambe nampak masuk tadi cuma terkeluar balik.....takpela..bak kata Noona Sabad2...ambe pun nak tengok england balik tanam jagungggggggg...pagi ni team favorite gak Argentina sama Mexico...firasat mengatakan argentina layakkkkkkkkkk 2-1.....la messi ronggeng habis-habisannnnnnnnn sebab senpai tak dapat nak stay up sebab esok keja....nanti esok ada siaran ulangan ambe layannnnn

KEPADA PEMINAT KDRAMA N JDORAMA.....SENPAI BEREHAT UPDATE YE...TAPI KALAU GERMAN N ARGENTINA KALAH ON DA WAY NAK KE FINAL..SENPAI KEMBALI UPDATE..KALAU TAK JUMPA LAGI SELEPAS WORLD CUP...WAKA..WAKA...IN BETWEEN AMBE UPDATE PASAL BOLA...LA...LA JE LA YE..............HAAAAAAAAAAA

3 comments:

ashie023 said...

apakah??England..nape ko buat ambe begini??oh tidak...xpelah..ambe nunggu Spain je ni..kalu Spain balik tanam jagung gak..ambe pun nak tanam ubi plak..kekkeke

Nakamura Kazuki said...

takpe nanti ambe suruh spain buat tapai ubi..fisrt time makang wah besh juga tapai ubi ni....

ashie023 said...

eh bior bebeno pes time makan tapai ubi..kat ane???wah,,nape x ajak..lalala