Monday, June 28, 2010

Twilight Saga Continue with Eclipse

Senpai still in da opis ...pukul 7 nanti baru balik on da way singgah terus berbuka puasa....baru nak start puasa Rejab...mungkin kome sumer dah banyak hari...tadi terbelek2 Malay Mail sekali terpandang Twilight Saga : Eclipse nak release on this coming June ..if i not mistaken 30 of June..namun senpai tengok takde pun preview2 dekat TV..atau senpai terlalu sibuk sampai tak tengok TV( yes I admit it)...sejak kebelakangan tak sempat tengok TV..tengok Bola pun masa outing malam time je....asyik outstation je..huhuhu.....


versi novel yang sempat ambe cover last yes...bleh layan sini ye

Ambe dah tajuk flow of the story sebab dah khatam Twilight Saga nyer Novel...nantikan kemaraan vampire yang akan bertarung dengan werewolf..namun ambe nampak movie macam dah kurang kick je..mungkin timing nak release tak kena..ye la tengak world Cup ni....apapun sapa nak gi layan pawagam nanti blehla sharing sama2..wokey senpai mau kemas...ooooo tetiba teringat pisang goreng masak guna kayu arang dekat Kampung Pueh kuala Berang...nyummmm..nyummmmm..selamat Berbuka sumerrrr

3 comments:

ashie023 said...

buat mende nengok movie senpai..baca novel je..ahaha..lagi best..

ashie023 said...

eh dah sampai kg kuala pueh ye..whaha...alahai..

white rose said...

mcm dh tak best je siri selepas new moon...

ntah la...agaknye xde mood nk tengok...
hahaha...

senpai, selamat berpuasa dibulan rejab...