Monday, June 28, 2010

Superstars are Superflops

Salam n good morning eberibodi...senpai in da opis....hehehehe..the topic for our discussion today was taken from the Sun...as what I already mention above..Superstar are superflops....it's quite embressment to see all the superstars failed to fire their team into this world cup....

Argentinian Wonderboy  Nonadi nobadi but messy
Tak score sejibik goal pun during the games...he is known as Einstein of the Football with the killer style pun score zero goals..what to do with mesi....huhuhu

The Bristish Bulldog
Wayne Rooney has terrorised defences of the europe with his persistance, poise and power skills pun has drawn similar blank...bah kan masa match semalam pun still goaless.

Spanish Matador
Fernando torres....pun missed chance to score the goals..sangat2 menyedihkan..we hav to wait and see la for the next coming match diorang againts Portugal..huhuhu

Portugese Attacker
Sapa lagi kalau bukan the biggest star of the world football arena..Mr.Cristiano Ronaldo yang juga dkenali dengan Iklan hai, saya Rain opppppss saya Ronaldo....shampoo Clear ...hehehehe..tak payah cakap sebab mamat ronaldo ni adalah the most expensive player in the history of the football spot...what to do...bukan timing yang betul kut...

Ivory Coast Icon
Didier Drogba..pun tak begitu menyerlah sangat...as what we can see after the injury in a pre-tournament dengan Japan.., sepatutnya dia manage to get fit in time to feature in the opening games dengan portugal namun blank juga..0-0...semakin tenggelamla drogba ni kan

Losing Captain
Sapula air mata mu..itulah ungkapan yang sesuai buat Fabio Cannavaro...and of couse he will never grace the world stage again...sebab ni the last world cup for him.....

So nampaknya bintang2 muda atau baru akan muncul..sekarang ni team German semakin menyerlah begitu juga dengan Uruguay..sama2 kita tengok yaaaaaaaaaaaaaa

4 comments:

ashie023 said...

nyamaph nengok torres...nape lah main cam lembut gler...adehhhh...

cheqna said...

nyampah kes england tak habis lagi nih..huh!!!

Nakamura Kazuki said...

ashie..lemah lembut adalah peribadi setiap insan..kekekeke..takpe malam besok pasti terus kasarnyer

Nakamura Kazuki said...

cheqna...sabaq noooooooo....