Thursday, June 10, 2010

Put Good In, Get Good Out

Salam sumerr...hahaha..cloudy thursday nampaknya hari ni..hari ni ambe sampai opis awal 7:15 AM...ditambah plak musim school holiday..so memang jalan raya lengan skit...drive pun besh je...lama ambe tak update blog sebab masa dan kemalasan..kekekeke...masih lagi aktif..namun sebagai silent reader je la...sentiasa gak mengikuti perkembangan GO..member2 blogs yang lain...senpai tak sempat nak layan Jdorama atau Kdrama sebab asyik outstation je..pastu weekend plak menghadiri kenduri kawin member2...weekend ni ada dekat rawang..dekat shah alam...hari ni pun ada dekat kedah..namun senpai tak gi la yang dekat kedah sebab hari bekerja...
Sebenarnya dekat2 world cup ni banyak plak kerja ambe  kena buat...huhuhu..bila check2 balik baru perasan yang blogs ambe akan celebrate 2nd anniversary pada 12 June...celebrate dengan kemenangan goal oleh France waktu bertemu Uruguay tak pun south africa bertemu mexico....hahahaha..tak sempat nak buat apa2 contest atau apa2 entry yang besh...sebab selaps minggu tu ambe akan outstation lagi....seminggu di pantai timur...huhuhu....Ganu Menjeritttttttt lagi..hahahaha
Bulan 6 ni jugala..ambe rasa sangat2 sedih sebab one of my special friend kawin..namun paling sedih she's not invite me for her wedding wal hal we are very close friend since in form 1 lagi....tapi ambe tak kesah mungkin dia terlupa or tak tahu la...kami takde pun bergaduh ke apa...mungkin sebab peristiwa lama ke...senpai harap kalau dia terbaca blog senpai dia tahu apa yang dia perlu buat...senpai doakan yang terbaik buat dia dan husband dia...sekarang diorang tengak honeymoon plak..huhuhu..bertamabh2 parah la senpai..adoiiiiii sakitttttttnyerrr..huhuhuhu....
takpe la dah tak de jodoh kita orang.....semakin lama senpai dah semakin tension sebaba dah ramai member2 dah kawin..senpai bila plka?...arghhhhhhhhhhhhhhh soalan yang paling scary nak jawap...bleh cakap bulan 12 kut tapi tahun tak tahu lagi....memang nak kena sekeh kepala lutut ni...anyways...memang banyak perkaa yang berlaku dalam bulan 6 ni..tak tak sempat nak sharing sangat.....kepada sesiapa yang singgah dekat blog senpai..i am so sorry tak sempat nak feedback balik ....kekadang terasa nak tukar layout..tapi tu la malas dan masa tak sempat......apapun jika ada kelapangan senpai akan cuba spend masa lepak komen2 dekat blog kome....senpai masih lagi mood sensitive......Dr.Mas.. ambe wish u  Selamat Pengantin Baru.......walau apapun yang terjadi ambe tetap akan ingat kome selamnya....put good in..............get good outttttttttttt....

3 comments:

ashie023 said...

senpai ni kan..datang Ganu, ambe g KL masa tuh..tsk tsk..x dpt lah den nak makang kepok lekor ngan senpai...

aih fifa..aigoo ambe dok sedor fifa..alahai..

Nakamura Kazuki said...

waaaaaaaaaaaaaa..sedihla ambe tak blehla nak bercengkerang dengan kome dekat tepi pantai sambil menikmati keenakan kepok lekor..takpela ambe bawa 2 bodygurad wanita nanti..diorang je la menemani ambe..kekekeke

NuRuL said...

Hu..? sape kawin ni? kak mas ke?..ala xtahu pun ;,( ... ye ke dia?... tepi skit, nk tumpang sedih sekaki la....