Friday, September 11, 2009

Kasihannya Senpai Hari ni..dugaannnnnn..

Hari ni ambe mengalami satu kejadian yang pertama dan paling tak besh debush debush debush...ceritanya begina..ari ni ambe begitu somangat nak koje sebab petang ambe half day nak gi settlekan bil2, nak tukar duit raya..kekeke serta nak servis my persona....so pukul 11.45 pagi..ame pun drive turun ke tapah...on da way plak terdapatla duo pemandu satu MyV hitam...oppss MyV biru kekeke..dan satu Unser .....dua2 orang adalah kaum ibu-ibu ...mula2 diorang ni bawa dalam 40Km/h stardardla jalan berbukit bukau dan lereng2 bukit..so ambe pun fikir..ni orang baru kut...so dengan slumberland..ambe nakla potong..sekali dah selisih si ibu MyV memecut pantas.terkezuttttttttt ambe macam jumpa godzilla...berdesing telinga ambe..yela..tetiba slow pastu nak potong laju...ambe yang ke-tensionan ni bersabo sekaligus ambe menyaksikan dua orang kaum ibu berlumba2 turun bukit..adegan potong memotong yang sangat dasyat ambe rasakan..betui kata orang tangan yang menghayunkan buaian mampu menggongcangkan kepanasan ambe....hahaha....yela mabe nak potong ibu-ibu ni laju..pastu ambe sempat potong My V sekali unser cucuk bontot kereta ambe.....gilerrrrrrrrr ambe tak larat......so nasib bek posa..ambe pun cakap..Nakamura....lady first..so ambe biarla diorang jalan dulu....lepas tu sampai satu selekoh agak tajam..tetiba diorang break...sekaligus ambe brek emergency......ambe memang panas dan tak tertahan lagi..so ambe tukar ke 3 dan speed berdesup terus......so sampaila ambe ke pejabat pos nak bayar bill tepon dan astro...hati masih membara lagi..namun sekalanya semakin beransur reda apabila cik kerani yang Comel itu menegus ambe...

Cik Kerani : Cik...tak balik kampung ke....?
Ambe : Taktau la lagi adik oiiii....takut2 juga time rayo kona koje...
Cik Kerani : Ehhhh..kesiannya dekat cik..cik kena keja (pleaseeeeee...time ni memang dugaan berdegup kencang jantung ambe....suara Cik Kerani ni betui membuat ambe merasa sayu..terkenangkan nak balik kampung...so sempat ambe menjeling sekali je pandang..ternampak cincin di jari manis dia...so ambe faham....
Ambe : Biasala tu adik.... dah keja nak buat macam mana...

ambe terus berlalu setelah mengucapkan terima kasih...kurang dah pahala posa..ambe..tetiba hati ambe kembali membara teringatkan speedo-speedo kaum2 ibu tu...first time selama 2 tahun kat sini ambe menyaksikan adegan potong memotong yang dimonopoli olej kaum2 ibu..dasyat..so tak mengapala janji ambe selmat sampai Tapah..after sembahyang..ambe pun bergegasla nak ke bank...namun kali ni memang balasan kat ambe plak..sebab kasut ambe hilanggggggg...memang ambe tension terusssssss tak terkata...dahla tadi di cucuk oleh Kaum Ibu..sekrang kasut plak hilang.memang dugaan..namun ambe tersedar..mungkin ambe ni tadi terlalu marahkan sangat...so ini sedikit sebanyak baru menyedarkan ambe...so nasib bek pak cik kat masjid cakap.....cik pakaila dulu selipar masjid ni..so ambe pun pakai dan terus ke Bank dan sekali lagi dugaannya...duit 1, 5 dan 10 habis, May bank habis, CIMB habis ,BSN habis, Agro Bank habis, Bank rakyat pun habis..............so moral of the story..........bersabarla menerima dugaan....ye..huhuhuhu...walaupun sodih kasut hilang...ambe gumbira gak sebab tadi dapat hadiah drpd pusat servis keta..Thank You Proton...tapi ambe tetap sedihhhh huhuhu...

24 comments:

NuR said...

huhu...
cian...takpe ujian utk tambah pahala dgn bersyukur padaNya..
encik nakamura, blk kedah ke? area mana?

sI tEDI said...

ha ha ha ha( gelak golek) ko dah pulang ke belum kasut masjid tu? ekekekeekek...

aku banyak duit rm1 .. ada rm 600.. nak? mai dtg amek.. ekekekekekke...

Nakamura Kazuki said...

Nur..ambe balik petang sehari b4 raya sebab pagi kemungkinan ada kerja lagi..sadiskan..ambe balik Kulim kedah..raya ni jemput datang ye..kalau tak jumpa inform je..i'll show u da way kkkkkk...


Tedi...gelek2 sambil gelak ye..huhuhu..belum lagi..hari ahad nanti ambe antar balik...tu arrrrr tension betui..kasut ambe tu pun dah buruk cam kain buruk pun still ada yang nak rembat juga....oh dunia ni penuh kepalsuan..eh eh..nyanyi plak..

NuR said...

aaa... kulim..
area mana..
dulu dok sana tau..sekolah pun kat sana..

waiem said...

sabar la senpai...kaum ibu tu dah tak tahan nak pi toilet kot sebab tu dia pecut (bersangka baik) hehehe

bulan posa pon pencurik kasut tak off day? smoga dia kembali ke pangkal jalan hendaknya...

DaliaLiyana said...

ala..ciannyer...takpe..tu dugaan org pose...so kena la cool..kalau tak nnt, kurg pahala pose...;)

messyremo said...

hehe..

aik,sempat lagi jeling jari kerani..=P

Nakamura Kazuki said...

nur nanti nak datang merisik ke????? ambe area lunas je....dulu sekolah menengah sultan badlishah..nur sekolah mana? entah2 sama sekolah pa....

Nakamura Kazuki said...

mungkin jugala waiem..tak pun diorang tengah praktis cameron highlands drift kut..hehehe....hahaha diorang time off masa buka posa ja kut....takpe la takde rezeki ambe

Nakamura Kazuki said...

dalia...tu arrrr kekadang mengajar kita erti bersabar dan control marah....tapi masa tau kasut hilang hangin jugala..kekeke

Nakamura Kazuki said...

messy..ambe perasan kat jari dia ada cincin..confirmla dah kawin...so tak bek usha isteri orang.......kekekeke...

HuRuL_AiNi said...

salam senpai,
bak kata waiem-unnie..bersangka baik je la...mula2 slow tu nak panas enjin je tu...pastu drifting rrr jalan cemtu....sbb ambe skarang pun hangin jugak kalau main road x dpt bawa lebih 60....huhu...

dugaan bulan ramadan senpai :)

Nakamura Kazuki said...

hahaha betui tu kalau kat main road bawa slow memang hangin ditambah plak bila jam...memang hangit terussss..hahaha

Shee said...

Ohaiyo senpai~ adoimaa..dugaan betul ye senpai..selepas satu...satu..yang tang kasut tu, itu tandanya dia suruh senpai beli kasut baru lah tu.. maklumlah dah dekat nak raya kan? sabar je lah yeee... yang si ibu tu pulak...no comment..tapi kalau ambe in your situation, gerenti ambe dah menepi ke tepi untuk beri laluan or cari jalan lain..coz ambe gentar ngan benda2 laju macam tu.. huhu..

Nakamura Kazuki said...

shee..mula2 tu memang ambe bagi diorang pergi dulu..tapi tengah drive bleh plak brek emergency tengah2 jalan..so sangat2 merbahya...so ambe pun potongla..tapi yang tak tahan dia cucuk bontot keta ambe...ganas betui mok cik2 cameron highlands ni..hahaha...

areQue said...

adoyaiii..dah komen byk2 hilang la plak

huhu

pndekkan..oppa>>>siannya..sabau la yer

ble balik kmpong..
jom jwb kuiz kat blog rq utk raya nih

ashie023 said...

ahahhaha..senpai..aku dah baca nih, pagi smalam, lupa nk bagi komen..mauhahaa..

senpai..sian kat ko, xpelah...manyak bersabolah di bulan pose ini..mendahulukan kaum2 ibu adalah lebih baik...ceh ceh..ye ke tak?ambe dok duduk lam situasi tuh, ambe tak tau...

sempat lagik senpai nk mengorat..tapi tgk cincin kat jari manis...alahai..

NuR said...

aaa..lunas? hehehe.. rumah dulu kat situ la..tapi area kg skit..
nur sekolah kat tepi tu je.. dulu dok mengintai badlishah dari tepi pagar tunku malik.. eh umur baper ni ek? tah2 kenal ape..

Nakamura Kazuki said...

RQ..ambe cuba nanti...tapi make sure ambe menang tau..kekekeke

ashie...Cik Kerani tu dah kawin...melepasla ambe..kekeke..tapi Cik kerani tu bagusla layan customer..dalam bulan2 posa ni still maintain...ni baru betui first class piagam pelanggan...pasal kes kasut hilang..esok pi shoppingla lain..kekeke

Nur....kat lunas gak....ambe spm 2001..umur bujang muda tra tang tang 25th yrs old....ambe school badlishah from 1997-2001....Nur school mana spm 2001 juga ke? mana tau dulu2 kita pernah berjumpa..ceh..ceh..ceh..kekeke

cahayachenta said...

tu dia.. byk betul la dugaan abg TNB ni... tu la jgn ingat kaum wanita ni bw keta mcm siput je.. tapi kami bw keta ikut emo je.. ahaks,

Nakamura Kazuki said...

biasala tu chenta..bila tak hengat dunia..sume bleh berubahkan....sabo ajelah

ustazah dyLLa said...

"cincin dijari manisnya"...

ape maksud ayat 2???...ahaks...

alahai,sian abg senpai...dugaan sungguh...xpe, ada hikmahnya...mane tau kot TNB nk bg duit raya ke...maklumlaa tym2 raya ni bnyk TNB dpt...rakyat duk pulun guna letrek...

slmt berpuasa, berbuka & bersahur.

Nakamura Kazuki said...

ustazah Alhamdulillah adala skit bonus raya..hehehe

Anonymous said...

Hallo und Willkommen hier im Sexchat.


Unser Sexchat bietet ihnen eine Alternative geile muttis de und natürlich vieles mehr,unter anderem Heiße Live Chats
Hier in unsrem Sexchat findest du geile muttis de Heiße Live Chats
Eventuel suchst du sexuellen Vorlieben , dann bist du hier genau richtig.Ok,auf was wartest du?
Blind Date kontakte bekanntschaften ,schnell anmelden .
Suchst du jemand in Freiburg, vieleicht von Leipzig, vieleicht aus BergischGladbach , oder von Graubünden, in Aargau? Bestimmt ist da jemand dabei.!