Tuesday, December 1, 2009

Lagi Citer Jdorama Best!!!

Wokey...ambe baru je sampai tadi...after mandi and solat terus on kan laptop ni..hahaha..dah seminggu tak buka...biasala bila balik kampong ambe terus berhibernasi daripada dunia maya ni..hehehe..bukan pe saja je..nak rehat puas2....susah nak dapat cuti panjang...apapun raya Haji kali ni disambut dengan penuh sederhana dan juga meriah..ditambah plak kehadiran anak buah ambe yang ke-2 iaitu  ashifa-chan yang baru berusia 7 bulan..so bertambah2 meriahla.....ambe juga tak menang kaki nak jalan2 tapi bukan beraya ye..jalan-jalan pergi kenduri kawin dan juga kenduri korban..apapun tahniah buat member2 yang sudah bergelar raja sehari dan juga yang bakal menjadi raja sehari, buat Azza, Shahril, Ct Wiyah serta Kecik dan Yan selamat pengantin baru ye..semoga berbahagia ke akhir hayat...huhuhu..bilala senpai nak kawinnnnnn??????...so tadi petang ambe pun bergerakla balik ke Cameron Highlands...huhuhu..hujan lebat tahap gaban jugala...musim tengkujuh masih lagi berlarutan.....bertambah-tambah sejukla kat umah ambe nanti.....kat umah seminggu ambe tak buat apa2 pun just relaks2 je di samping tu sempat juga layan citer TWdrama Easy Fortune Happy Life..bleh tahan dan menarik juga..mungkin nanti berkesempatan ambe nak cari DVD citer ni..sebab ambe sempat juga layan kat 8TV tu...so memang letih juga ni rasa nak baring je...arghhhhhhh ditambah plak esok keja dan ada meeting plak....huhuhu....paling tak besh nak meeting..huhuhu...so ambe pasrah je dan esok mungkin ambe akan naik Brinchang sebab sepupu mintak booking hotel sebab nak datang cuti-cuti Malaysia..warghhhhhhhh..banyaknya aktiviti esok...gambatte ne senpai!!!!wokey..sebelum ambe nak tidoooooooo ambe nak preview skit citer2 JDORAMA yang besh yang bakal release January nanti....memang citer2 yang besh dan pelakon2 yang sememangnya mantappppppp .Citer pertama ialah Code Blue Session 2...wah akhirnya setelah hampir setahun menunggu release juga ye...citer tentang doctor heli....so bagi peminat Yamapi, Arigaki dan Toda Erika...nantikan kemunculan drama ni pada awal January 2010 nanti ye.......

Puas ambe mencari poster drama ni tapi mungkin tak kuar lagi..so ni cover poster session 1 punya..tapi pelakonnya maintain yang sama juga....citer besh ni...lepas tu lagi satu citer yang turut besh ialah Bloody Monday Session 2..citer tentang terrorist daripada Russia yang akan menyebarkan virus Bloody Monday...tetap menampilkan pelakon yang sama iaitu Miura Haruma serta kawashima Umika...so nantikan drama besh ni juga ye...

still tak jumpa juga cover session 2..guna je la yang session 1 nyerrrrrrrr..citer ni memang menarik dan GO Hurul pun pernah buat review yang session 1 nyerr..nanti kalau ada lebih maklumat ambe akan reviewkan je...so ambe rasa cukupla untuk entry kali ni ye..kalau ambe ada masa nanti ambe hupdate lagi...son kengkawan bloggers sumerrrrrrrr esok ambe akan menyinggah dan mengomen ye..hari ni tak sempat plak..huhuhu..apapun selamat malam dan good nite.........

22 comments:

ashie023 said...

ashifa?ahak...nak dkt ngan nama auntie ashie dah..muehehe

eh..code blue..ok axe ada nih..ehhee...pau yang dier jelah...ahaha

jane said...

nama ashifa-cha???

nama btul ke rekaan di sini tu oppa????

ekeeekekk

pepun...comei2 nama tu..haha

LORD ZARA 札拉 said...

mak aii~
aku suka giler dgn lelaki yg dalam poster tu~

dia dalam Gokusen 3 sangat buat daku histeria (walaupun Kat-Tun lagi buat aku meroyan)


hehehe~

=]

NuR said...

yuhuu

jiran sblh skolah..
nur ade turun sana tapi tak tahu lokasi rumah kamu..hukhuk... tidak pula ku bawa laptop utk mengesan..hikhik..

oh kiranya kamu ni seangkatan dgn ct sarah la ye senpai?

Nakamura Kazuki said...

hahaha..yes ambe ada bilang kat anak buah ambe ada sorang ahjushi name ashie..hehehe..tapi anak buah ambe buat donno je..hehehe..code blue...besh juga citer ni tapi buzzer beat besh lagi tapi still 5 star juga...

Nakamura Kazuki said...

zara..memang besh citer gokusen 3..ambe sempat beli trilogy lagi hahaha..ditambah sp edition....nantikan bloody monday next year

Nakamura Kazuki said...

jane..nama nur ashifa batrisya..saja je panggil ashifa-chan..chan tu panggilan budak perempuan dalam bahasa jepun..hehehe

Nakamura Kazuki said...

nur..kome kenal ct sarah jonet ye...warghhhhhhh dia dah bersalin tau.....awal bulan NOV....still dalam pantang lagi rasanya....

Cik Cookie said...

ngh kemaruk nak tgk Ninja assasin

xXrucciXx said...

yamapi jadi d0kte? Mwahahaha...ok2,knape ambe br tau ada cite ni? Hishh..ketinggalan sungguh!

Nakamura Kazuki said...

jom Cik Cookie..kita layan sama2..sambil tu bleh layan kunyah biskut semperit..hahaha

Nakamura Kazuki said...

takpe rucci..next year layan code blue session 2..hahaha

ustazah dyLLa said...

wah...cute nye anakbuah senpai...patut laaa bapak sedaranya pun kuet...hahaha...dah, jgn pasan...

sI tEDI said...

budak tomei tu makan apa..? kopok ke?

LORD ZARA 札拉 said...

huwaa~
aku kemaruk~
aku takde SP~
huhuhu~

aku memang ada triloginya~
hehehe~
nama pun sensei kan daku ni?
kih3~

ok2, aku sudah perasan~
kih3~

Nakamura Kazuki said...

ustazah..ambe memang sentiasa handsome dan cute..hehehe..

Nakamura Kazuki said...

makan biskut kanak2 ribena..rasanya...ambe pun tak pasti tapi khas untuk babyla...kalau tak ambe skali join makan..hehehe

Nakamura Kazuki said...

sensai zara..gambatte ne!!!! ye..hahaha

HuRuL_AiNi said...

ambe teruja betul bila ternampak bloody monday nak kuar season 2 ari tu...hehehehe....tambah lagi dengan code blue 2 ngan liar game 2...hohoho, winter ni mmg banyak drama best eyh....

hahaha...padahal Jin, tokyo dogs, othorisama, seira apa ntah tajuk, ngan samurai high school satu x tengok lg...hahahaha

Nakamura Kazuki said...

samala ambe pun tak sempat nk tengok...tapi bloody monday kena tengok..citer besh tu hurul...

ashie023 said...

bukan ahjussi lah ..ahjunma...hahaa..ahjussi bukan untuk lelaki ke?erm..ntah

NuR said...

laa.. jiran sblh skolah..
kami penah satu skolah tapi beza tahun je la.. lagipun dua org sepupu dia satu kelas dgn ambe dulu..

haa.dia dah bersalin.
tapi tak gi tgk lagi..
mcm nak pegi je nanti..
kamu tak gi melawat ke?