Saturday, December 26, 2009

Warghhhhhhhh..sibuknyerrr

Jap tadi baru sampai umah...lepas bawa Mak Som sekeluarga makan2 dekat tanah rata...perghhhhhhhh jam kat Brinchang still tak berubah2....sekarang dah pukul 12.00 malam..baru je sudah mandi and solat Insya'...sekarang ambe tengak kemas2 barang..sebab esok nak balik kedah ngatar barang yang tak perlu bawa ke KL...sejak2 akhir ni..ambe tak sempat sangat nak hupdate blog ambe ni..malah nak jengok n tinggalkan komen pun tak sempat..so teringat enrty blog Zara...katanya penulis blog tiada kehidupan normal...sapala kata...hahaha..malah kehidupan normal yang abnormal lagila ada...hahaha..kerja kat opis yang perlu di hand over kat member pun still outstanding lagi..huhuhu..malah..sepatutnya nexweek ambe cuti seminggu ..cuti pindah pun still kena hold sebab ada kerja yang perlu diberehkan...latest Jdorama dan Kdrama pun tak sempat nak usha..langsung..filem Avatar pun tak sempat nak gi tengok..malah..baju berbakul2 pun tak sempat nak basuh..so stock baju2 ni pos kat kampung je la..sebab sana ramai bleh tolong basuh walhal ambe pun ada mesin basuhhh...dasar bujang pemalas..hehehe..Bonus TNB pun dah masuk Alhamdulillah..syukur...dalam kegawatan masih ada yang pemuraha bagi kami staff TNB Bonus..walaupun tak banyak tapi sangat2 kami hargai..malah mungkin bleh tukar sport rim keta baru ni...hehehe...nantikan ye...apapun..yang paling sedih nextweek streamyx umah ambe akan di-terminate-kan..so mungkin next month ambe tak bleh hupdate blog lagi sehinggala streamyx dipulihkan kembali..huhuhu..pastinya ada yang rindu kan ambe....ambe perlu pastikan kat mana ambe kena lepak dulu....In case betul KL...baru continue streamyx...so nanti kalau ambe dah tak hupdate..harap still we all sumerr keep in touchla.....malah akan ambe pastikan markas William Kelana Jaya akan ambe serang hendap....untuk mengusha..geng2 ottoke..hahaha...apapun harap doakan yang terbaik untuk ambe...ambe akan pastikan yang streamyx akan pulih secepat mungkin agar entry2 hangat ambe tentang Jdorama dan Kdrama dapat diteuskan..so apapun selamat tahun baru juga buat sumerrr in case ambe tak sempat nak wish nanti..misi nextyear..ambe nak convert my master to PHD..InsyaAllah...doakan ye...pastu...ambe harap my relationship bersama seseorang akan bertambah kukuh..dan andai itu takdirnya..mungkin jemputan makan nasi kawah senpai buat kome sumerrr ye...doakan senpai...dan ambe harap seseorang itu juga dapat ambe lupakan..semoga si dia bahagia bersama teman yang dipilihnya....ambe juga berharap ambe dapat kumpul banyak wang...ambe nak gi Old Trafford.....ManU foreverrrrrrrrr....dan of course la kumpul duit nak beli anak dara orang..sekarang bukan main  mahal lagi ye...takde discount ke 30% ke ataupun 70%..hehehe..jangan marah...dan ambe juga nak bertambah dedicated dalam kerjaya....dan paling penting ambe juga mahu jadi anak yang soleh...future husband yang penyanyang lagi romantis..hehehe...serta kalau boleh nak anak kembar juga...hahaha(wokey senpai udah2la  tu)..apapun yang penting sekiranya jodoh ambe ditentukan dengan dia..ambe harap kami akan berkekalan dan direstui..tapi kalau ada chance bleh juga cari lain...hehehe(dasar crocs tanah tinggi..hehehe)..wokeyla senpai mau tido....windu jugala nanti tak dapat lepak kat blog korang...sumerrr.......so Selamat Maal Hijarh juga ye.....dan Selamat Tahun 2010......

17 comments:

hans said...

hahaha
mcam2
apa azam baru ?

jane said...

ehem ehem
kantoiiiiiiiii........

tak lama dah tuuuuuu
kuikuikui

xXrucciXx said...

ahahah..
tak boleh blah btul blog senpai kali ni..
'dasar bujang pemalas'
'nak beli anak dara orang'
'takde discount 30% ke ataupun 70%'
senpai..mas kahwin xleh discount..hantaran jeeeee..hahahah

'dasar crocs tanah tinggi' wahahahahah

ashie023 said...

ahahah..senpai..sabo jelah..
ko x menyempat nak basuh baju..
maknanye blogger jugak ada kehidupan normal..dan itu sudah abnormal

"malah akan ambe pastikan markas William Kelana Jaya akan ambe serang hendap....untuk mengusha..geng2 ottoke"
....wah..sure ni bleh join GO semua..kalu bleh join..wahhh..best2..tp baju t shirt x design2 nih camno..

"tapi kalau ada chance bleh juga cari lain...hehehe(dasar crocs tanah tinggi..hehehe)."
ni ape kes ni?blom kawen dah berangan nak carik yang lain..aigoo..ke spare tayar???ahahha..

HuRuL_AiNi said...

kekeke...walau kimchi dh qoute, ambe nak qoute juga:

'dasar bujang pemalas'
'dasar crocs tanah tinggi'
~ senpai....dah ada ura-ura nak bina keluarga ni, insaf2 la...(padahal aku pun sama...hohoho)

'nak beli anak dara orang'
~ uishh, senpai....bukan beli ye...tu wang jaminan penerimaan amanah tu...hehehehe

semoga hasrat nak sambung sampai PHD terlaksana....hehehe

pasal Jdo & Kdo, don't worries senpai....akan ambe cuba updatekan on ur behalf <~ chee, pepandai je...miahaha

& William Kelana Jaya...hohoho....semoga berjumpa Jun nanti...hehhe

Nakamura Kazuki said...

hanz..azam baru akan diwar2kan menjelang tahun baru...

Nakamura Kazuki said...

Jane..kita merancang je..hehehe...

Nakamura Kazuki said...

rucci..yes ambe paling malas adalah membasuh baju...so musti mau cari bini yang rajin basuh baju

Nakamura Kazuki said...

ashie...takle..saja je la..tapi kalau boleh apa salahnyerrr...sebab ada satu bos ambe kawin dua..malah jalan2 pun 2 bini dia bawa....mesra je..hehehe

Nakamura Kazuki said...

hurul...sowey..yes maksud ambe wang hantaran....yela sekarang malaysia tengak kempen YES..sebab jualan discount gilerr2 neyr..hehehe..so hujung tahun hantaran takde discount juga ke...

blueCITY said...

cehhh, nak diskaun yer,
muahahhaha..
tunggu free la wei
hahhahahha

semoga tercpai apa yg dihajati k

bila la nak sampai tanah rata nih, huahuahuah

Nakamura Kazuki said...

la kalau datang ambe dah takde dah kat sini..the best time nak datang hujung tahun dalam bulan 11 dan 12 sebab time ni cuacanya sejuk..

Shee said...

Senpai, uwoahh...no wonder lagi kelmarin terbau nasi minyak.. ecewah..hehehe moga-moganya tahun depan urusan pembinaan masjid nya berjalan dengan lancar ye, insya-Allah... ^^

Buat PHD kat Manchester lah senpai..senang sikit pegi Old Trafford.. (apalah Shee ni, orang nak bina masjid sibuk pulak suruh orang pi Manchester) <-- oh dok apalah senpai, bawa lah bakal tu sekali~ huhuhuhu...

And- lol..sungguh x lehh blahh.. siap berangan dapat anak kembar lah pulak.. moga2 ye..dimurahkan rezeki ye Senpai :)

Happy New Year 2010~!! ^^
May the year ahead brings all the happiness and greatness that you've wished for!

Nakamura Kazuki said...

Shee..ambe merancang je..bertunang pun belum lagi..tapi memang berharap agar dapat menuju jalan ke arah itu dalam masa yang terdekat jugala....paling lewat pun before 28..InsyaAllah mudah-mudahan

Cik Cookie said...

ehhhh,,bukan kita rapat n mesra giteww?
budget dapat share bonus skali harung.ngeee....

Nakamura Kazuki said...

CC..hehehe..ye tak ye juga

white rose said...

salam senpai...xsabar dh ek...hahaha...ape2 pun smoga berjaya...niat yg suci Allah permudahkan...all the best 2 u...