Monday, December 7, 2009

Sensei Zara....senpai pun join sekali kontes ye!!!!

Malam ni  ambe berkesempatan membelok ke blog tegar Sensei Zara..dan sudah pasti ambe nak join juga kontes ni...



Pertama : Berikan nama yang sesuai untuk beruang putih pemberian kakak kursus aku sempena istiadat graduasi aku. Sehingga kini aku hanya menggelarnya, Encik Putih. Berikan nama dalam DUA PERKATAAN sahaja. Contoh : Adam Zarith
Jawapannya : Sakura Hana (kenapa sakura hana..sebab ..ambe ske tengok bunga sakura yang calor putih jatuh masa musim SEMI dan hana adalah bunga dalam bahasa jepun..so sangat sesuai dengan sensei Zara  and Sakura Hana)

Kedua : Berikan LIMA KENYATAAN mengapa anda mengunjungi Dunia Sebelah Zara. Sama ada SUKA, BENCI atau SECARA TIBA-TIBA termasuk ke sini. Anda boleh menulis mengenai apa sahaja mengenai perkara tersebut. Aku rela. *senyum*
Jawapannya:
Ichi: kerana ambe sangat pening dan susah nak faham bila baca entrynya..confius..so terus ambe klik dan masuk blog ni nak tahu kisah selanjutnya..hahaha
Ni : Penulisan Zara kreatif dan ambe ske ayat2 english yang ditanslate kemelayuan....
San : suka perkataan berguling-guling..hahaha...tak dapat bayangkan sensei Zara berguling-guling..hahaha
Yon : ske baca kisah kome nak jadi pendidik...sungguh berkobar2 dengan semangat kamu nak jadi sensei ye
Go : komen kome yang kekadang ambe pun taktau nak translate...tapi cam biasala still kreatif...

Ketiga : Pilih satu penulisan Zara yang kamu paling suka dan nyatakan mengapa
Jawapan : " Seluar Dalam Pun Masih Dicuci Ibu, sudah berani dan ada hati mahu bergaduh rebutkan lelaki"...kerana ambe rasakan entry ni sangat menusuk kalbu..dulu zaman belajar ambe lain dan sekarang lain...sebab ambe rasa kalaula mak n bapak diorang tahu anak2 diorang datang sekolah sebab berebut balak..mungkin kecik2 lagi sudag dipenyet sampai mati..dunia oh dunia...

Keempat : Lengkapkan slogan ini.
"Selamat Ulang Tahun Pertama Dunia Sebelah Zara. Dunia ini memberikan ambe keghairahan untuk terus membelok, menyinggah, membaca, memahami, dan mengomen dengan penuh perasaan tanpa ada batas halangan
 
wokey sensei Zara..kontes telah selamat dilayannnnnnnnnnnnnnnnnnn

6 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~
comel2~
aigoo~

=]

diterima~

=]

ustazah dyLLa said...

senpai...hakhak...smoga berjaya...ahai...

sI tEDI said...

alahhhh

senpaii mencabar aku pulak..

kena pakai bomoh ni bg dia kalah!!!!

la la la la

hans said...

hahaha
si tedi
aku cadang nak tuntut ilmu bomoh dengan intan sari
alih2 dah mati
so skrg tgh tuntut dengan inang sari
kasi pukau sama zara
haha

Cik Cookie said...

good luck laaheee...
cc doa nih.

cahayachenta said...

camne eh nak contact senpai ni... raihan turun uitm jumaat ni la senpai... senpai stay la dlm sehari dua... senang2 senpai sms je la sy.. no ada kat profile facebook tu..