Monday, November 9, 2009

Ipoh White Coffee

Malam ni ambe menikmati secawan Ipoh White Coffee...wahhhhhhh sungguh mewah bak kata iklan TV..mai secawan...product terbaru drpd Nescafe..selalu malam2 ambe layan Nescafe pracampur tongkat ali + ginseng..wahhhh memang layannnnnnnnn..hahaha..entry pasal kopi bagi peminat kopi..kekekeke..wokey sebenarnya takde pape pun nak hupdate...tapi tu arrrr rasa cam nak hupdate...hehehe..wokey kita selitkan skit2la drama yang sempat ambe layan last week ye...



Wokey pasal vampire Diaries...ambe dah tengok sampai episode 8 dah...wahh..episode yang agak sedih jugala..sebab ada part yang timbul conflict between Elena and Stefan .huhuhu


 Ni la Lexi member Stefan yang umurnyer 350 tahun..tapi awek muda...kekekeke


Part ni Bonnie tunjuk kuasanya dekat Elena..wah semakin menampakan ciri2 dalam novel...


Cam biasa Damon buat hal lagi..sanggup dia bunuh Lexi semata2 nak cover kehadiran dia sebagai vampire...so pity to Lexi...


Stefan sudah naik hangin terus tikam Damon..tapi yang tak besh Damon tak mati pun ..kira tikam acah2 je..nak tahu kena tunggu next episode...

Pastu ambe sempat juga layan citer UAB episode 3 dan 4...kelako...hahahahaha


Sorry..sorry..sorry..sorry..sorry...wah lagu ni famaous plak..teringat citer City Hall


Part Jeremy usha  Jung Yong sapu ubat kat tangak Go Mi Nam...hahaha..kelako...


sambungan part kelako kat atas..tak sangga ambe park shin hye ni pun kelako juga


part baling cincin olok-olok...


First time..awek jahat tak cunnnnn...gommene...kutuk kome ye..hehehe


Part hafal idols..tak sangka girl generation yang dihafal...memang famous ye Yoona and da geng...


Part sains autograph....kekeke..kelako juga....


Arghhhhhh..part sedih plak..hiks..hiks..hiks..sambung plak ye nanti episode 5

wokey malam esok amne akan ke-dinner-an di RR 1981...sempena persaraan bos besaq-besaq dan juga cik Bibi...kekekeke

9 comments:

ashie023 said...

white coffee, black coffee..semua ambe dah penah minum..cuma purple coffee je blom..ahaha..ader ke purple...

tp ambe ske white coffee yg plastik dier warna ijau tuh....ape ke jenama nye, lupo plak...tp ambe rasa Ipoh white coffee ni sure sedap jugak...mmm...ambe bleh hidu dah dari sini bau dier...ahha...(scary nye..)

auwww stefan..jangan ganas2 sangat..hehe..

URB dah episode 2..wah teruja senpai nengok gak cite nih..

senpai..designlah tiset untuk geng ottoke..

xXrucciXx said...

whoaaaa...
dah tukar lagu laaa..akekekek..
abislaaa, virus URB dah terkene kat senpai...
musti senpai tgk smbil gelak sorang2 kan...akekekekek

cahayachenta said...

** dok cari nescafe yg terbaru tp tak jumpa2 lg.. sy dok teringin yg nestlo tu... nampak pun dh sedap la senpai..

** Sy pun br layan citer vampies diaries... jahat giler la damon tu. tak semnggah btul... geram ms tgk dia bunuh lexi tu... baru je elena nak berbaik dgn stefan... eeiii rs nak je tembak damon dgn peluru kayu.. kesian kat stefan...

** sy dh layan ep 8 la senpai... best ooo.... sakit hati tgk devil fairy tu... muka je nmpak baik...

Nakamura Kazuki said...

ashie..purple kopi...ehmmmmmm perisa blueberry plak ye.kekekeke...pasal Vamp Diaries...wahahahaha....pasal UAB..sungguh teruja...

Nakamura Kazuki said...

hehehe..semalam gelak sorang2..hahahaha...tetapi kekadang member datang pun join gelak sekali...

Nakamura Kazuki said...

ooo yang neslo tu...ambe rasa cam besh juga chenta.....pasal vamp diaries tu...hahaha..sangat excited kan pasal devil fairy tu..arghhhhh tak cun...

HuRuL_AiNi said...

senpai.....x cun?????biar betul? tinggi nya taste senpai....ambe rasa dia comel & lawa....x sabar nak tunggu UEE dlm Queen Soen Duk...hehehe...part apple tu mmg hanakimi betul la...huhuhuhu

ustazah dyLLa said...

haish...kuatnye minum coffe...cfain bnyk laa...xbaik tuk kesihatan...mempercepatkan usia anda tau...nk bgus mnum teh je...2pun teh cina ke...ni tgk je cite cina, korea...cube try plak teh cina ke korea ke...haha...mcm beh je cite ni...nk tgk, nk tgk...eeee...

eyena said...

waa rajin betul kome ni tgk movie .. hehe