Monday, November 2, 2009

Taggggggggg from Eyena aka Matana..kekeke(metana adalahkan.. hahaha)

Ok malam ni ambe menunaikan tag yang telah diberi oleh Miss Eyena..ambe tahu kome tengah deman-deman nak examkan..hahahaha(gelak jahat..kekeke)..dulu ambe pun macam tu la tungang terbalik ...yela dengan test, kuiz, final exam, lab..bla..bla...memang tak larattttt..tapi akhirnya ambe menjadi apa yang ambe ada pada hari ni…..so mari kita usha tengok ye tag ni:
Arahan :


Upload gambar Candid ande:

Ni memang susah sebab ambe sentiasa get ready bila ada orang nak snaps gambo….susah jugala nak menyelongkar segala khazanah berkurun ..hahaha..last2 jumpa la juga sekeping gambo…kekeke..gambo tengah praktis nak buat cheers ni...ada ke tengah2 padang...hahaha..gambo ni di ambil masa awal tahun 2008 time ambe ada program ice breaking breaktru...dekat Resident Hotel...





Nyatakan apa yang sedang anda lakukan pada masa itu:
Halamak..malula ..time ni group ambe kena menari tongga…hahaha..takderrrrrrr are tengak nak buat cheers ni….tapi ambe semangat gilessssla..siap bertepuk2 tangan tu…walaupun ambe hanya selaku ahli biasa group (time ni ambe gila kuasa skit..hahaha..sebab nak buat cheers yang besh nak kasi group lain terlopong tengok)...tapikita orang gelak je..manala nak reti..tambah2 group ni takde aweks plak...so memang haru biru arrrrrrrr


Apa perasaan anda melihat gambo candid tersebut:
Sedihla  sebab kalahla..siap kena booooooo…hahaha..memang besh…beshnyer bila dapat spent masa sesame kengkawan seperjuangan…kami time ni memang kamceng la…hahaha masa  time black start  semalam ambe terjumpa member ambe Gam Engineer protection Ipoh..siap ambe menumpang bawa keta Honda City dia lagi..wahhh …so memang bak kata kamus..friendship 4eber…


Siapakan yang merakamkan gambo candid tersebut :
Ni masih menjadi misteri ..hahaha..entahla mungkin secret admire kut (kekeke)..gambo ni ambe just ambik from member je…hahaha…siapa ekkk yang ambe…..sampai sekarang misteri masih menjadi tanda tanya..adakh si dia ituuuuuuu..arghhhhh mana mungkin sebab mostly time ni aweks sudah bersuami daaaaaaaa.....cuma kami je yang still tra tang tang bujang..kekeke...


Tujukan tag ni kepada 5 orang :
Hahaha nak bigi sapa ekkkkkkkkk..tak kesahla..sapa2 pun boleh tapi ..yang penting kome2 sumerrr uploadkan gambar tercandidddddddd yang cun arrrrrrrr..hahaha...ada beraniiiiiiiii!!!! kekekeke....jom kita tengok sapa yang ada skit berani jugaaaaaaaaa...

15 comments:

xXrucciXx said...

hohoho..cambest jer tag ni...
jap carik gambo candid..akekekek

Nakamura Kazuki said...

dipersilakan menjawap rucci teringin nak tengok candid rucci..kekeke

ashie023 said...

ahahhaa...secret admirer...
sapo dio tuh?kene carik..

ambe rasa tag ni ambe penah buat ah..mm..nak buat ke tak nih?mmm

Nakamura Kazuki said...

buatla ashie..ambe teringin nak tengok kecandidan kome bergambo hahaha

HuRuL_AiNi said...

fuhhhh...lega alhamdulillah....
ambe dah nerbes takut senpai tetiba nak tag ambe****adoohhh, perasan sungguh....hahaha***

hahaha, apapun...memory last forever ne~....i like the way u cherish your friendship....ye la kan, skarang ni bila dah kerja masing2 dah jauh ngan member2 kamceng....huhuhu

apapun, gambatte kudasai...
& blog-o-mates pun friends poreber ye...hehehe, insyaAllah

eyena said...

hahaha.. apa yg kamu kata? eyeNa metana??? eeeee nak kena betul ni nakamura ni..! aku jampi kang jadi kereta honda tu..haha

kome nampak mcm ketua cheers tau..hahaha..

thanks buat tag ni..ekekekee. lawak laa.hahaha ingat nak nasyid tgh2 pdg tu..hahah

siapakah yg misteri tersebut? alaa dah terlepas rupanya aweks itu.. hehhehee

adushh!! panjang ambe lak komen..ok2 makasih bebanyak! hahaha

"tat tarattat tiya tiya suak suak sueiii..!!" (tetiba ambe pon buat cheers kat kome) hahahha

ustazah dyLLa said...

haha...ntah ape2 laa...ustzah xmo wat tag ni... :p

Nakamura Kazuki said...

hurul...ambe memang nak tag kome tapi kang jadi mestu buat...hahaha..tapi ambe memang teringin nak tengok gambo candid kome..hehehe

Nakamura Kazuki said...

eyena..hahaha..kome bukan ketua cheers..berlagak je jadi..hahaha..ambe pun tad tak ingat camne cheers ni tapi time ni group ambe nama flash overrrrrr

Nakamura Kazuki said...

la ustazah buat arrrrrrrrr...lagi besh nak tengok candid semasa camping tu...hahaha..mesti besh

eyena said...

hahaaha agak diva nama kumpulan tu. flash over giteww.. ekekeee

haish! kita kena acukan pisau kat tengkuk org yg takmo buat tag ni.. haha ugut2..haha

Nakamura Kazuki said...

hahaha..ni ganazzzzzzz sangatla eyena..hahaha...nanti diorang terus larikssssssssssss...hahaha

miss jane said...

hahaahahahah tak moh wat tag ni...lalalalallaalal

tak misteri...hoohohoho

Cik Cookie said...

pin candid Cik Cookie hilang sebab kn buang ngn housemate.sgt sedih.

apapun kamukn klik nuff CC.wajib.syg kamu.

Nakamura Kazuki said...

la nape kejammmm sangat housemate tu.mungkin jelous tengok gambar candid CC yang ayuuuuu sangat tu...hahaha....