Thursday, November 5, 2009

Supernatural Episode 5

Malam ni ambe berkesempatan nak hupdate blog ni....tapi still takde isu plak nak disharekan bersama...tu arrr ada masa takde berita takde masa ada berita..kekeke...minggu ni ambe agak kelam kabut sikit sebab anak buah ambe cuti seminggu sebab exam...warggggggggh..last week bos cuti..minggu ni anak buah cuti...ambe bila la nak cutiiiiii???wokey enough2la pasal koje...kalau ikutkan sampai bila2 tak habis....so pada geng2 bloggers sumerrr sorryla minggu ni ambe tak sempat nak mengomen sangat......cuma sempat singgah usha2 je...hahaha...usha adekkk manesssssss, usha noona manessssssss, usha geng2 lain juga...pada kaki bloodsucker(ganahnyerrrr )..hahaha..malam ni Vampire Diaries Episode 8 release..menyaksikan stefan telah dipukau oleh seorang awek vampire ....so stefan apa lagi terus berubah hati dan ikut jerrr si awek vampire ni...so si Damon take advantagesla nak ngorat Elena..kekeke...pada masa yang sama si Bonnie dalam proses mengawal kuasa witch yang dia ada..woww..semakin menarik dan ambe berani cakap yang flow of the story Vampire Diaries ni agak smooths jugala...ambe rasakan lebih menarik daripada Twilight The Movie..tapi apapun tunggu New Moon dulula.....mungkin setakat membaca novel...penghasilan aka penulisan stephenie memang besh..itu ambe berani cakap....hahaha..anyways semalam ambe juga sempat layan supernatural season 5 episode 5..hahaha..episode tak bleh blah..sebab hantu2 dalam siri kali ni adalah golongan artis..mai kita layan sat reviewed ringkas citer supernatural ni...paling tak tahan Paris Hilton pun ada....yang paling tak tahan siap kena perli oleh Dean lagi...hahahaha



First scene....keta pelakon James Dean..perghhhhhh memang cun keta ni....kalaula keta ni ambe yang punya....


Cam biasala..bila nak investigate kes je..diorang jadila agent FBI...hahaha....part ni Dean kecut perut nak masuk bawah perut keta nak ambil no siri engine keta....


Hantu Abraham Lincoln....hahaha....Presiden USA berlakon jadi hantu......


part ni kelakar gak..Dean pakai topi Abraham dan cakap ala2 presiden...


Hantu Mahatma Gandhi pun ada.....Sammy plak jadi mangsa....namun nasib bek Dean cepat tolong...


part tak bleh blahhh....Sammy tanya..kat mangsa tu sapa yang culik member kome?


Dengan muka sedih ..awek ni cakap dia tuuuuuu...


Paris Hilton.....Paris Hilton....memang dasar hotellll betul...


 Paris Hilton jadi hantu dalam episode ni..memang nampak sangat dia ni sesuai watak hantu.....


Saat Hantu Paris mengasah kuku....part paling bosannnnnn


Hahaha..siap kena perli...Dean kata dia tak pernah pun tengok citer lakonan Paris....


Watak Paris dimatikan dengan sungguh tragic sekali..gilerrrrrrr arrr..siap kena pancung dengan kapak..nasib ko la Parisssssssssssss


Part last...Dean bagi adik dia bawa keta....so diorang meneruskan pemburuan Lucifer......


Kemungkinan Esok malam akan releasela Heroes Episode 8, Smallville Episode 8, Supernatural Episode 8, Flash Forward Episode 8 serta Vampire Diaries Episode 8.....

10 comments:

ashie023 said...

hhehehe..paris hilton pong ader gak lam nih..

ye betul tuh..awek yg pukau stefan ialah ambe..awek vampire yg cute..taring kuor skit je ye...hehhehhe..

hah..biorlah damon ngorat elena..(frust senpai)..ambe dok kisoh..asal stefan ngan ambe..ahhahah..lawak3

Nakamura Kazuki said...

patuttttttla semacam je vampire tu...siap pakai tudung plak...kakakaka.....pastu tetiba nyanyi lagu korea...vampire nyanyi lagu korea.......OMG...memang tak tahannnnnnnnnn

xXrucciXx said...

adehhh...paris hilton? tak berselera betol laa...ambik laa jessica alba ke, scarlett johannson ke, katherine heigl ke....wahahahaahah

HuRuL_AiNi said...

betul la kot vampire ashie yg pukau stefan..sebab vampire hurul sibuk nak pukau vampire jepun (yuma)...hahaha...boleh blah

neway, mcm lawak la pulak supernatural ni....lama dah x layan ni...dulu slalu tgk kat tv je...hahaha

hohoho...semua ep 8 keluar..hahaha...tayangan serentak ekk...hahaha

Nakamura Kazuki said...

rucci...hahaha..ambe ske kalau yang berlakon tu jesicca Alba..perghhhhhh..memang besh..tak pun si cantik maness ayase ke hose karina ke...tambah lagi satu Yuna Ito ke ambe tak kesah..dean n sammy lagila tak kesahhhhhhh..hahaaha

Nakamura Kazuki said...

hurul....patutla sejak2 akhir ni lain je..rupanya noona shie dalam proses transformasi ke vampire super saiya....hahahaha....kelako jug ashie ni..hahaha...

LORD ZARA 札拉 said...

muahahha~


eh, aku suka tengok hantu yang jelita camtu~ (jelita lah sangat)


kan best kalau Edward Cullen, si pontianak itu ada~ kih3~ aku rela kena gigit~

Cik Cookie said...

TGK CITA NIH SBB NAK TGK HERO DIA JE.HEHEHEHE

Nakamura Kazuki said...

Zara....hahaha..rasanya mr.vampire takut nak gigit cikgu garang..hahaha

Nakamura Kazuki said...

cik cookie...sekarang citer ni dah season 5 dah...ambe layan sejak 1st season lagi..hahaha