Saturday, November 14, 2009

Relaxing on Weekdays

Wahhh...lamanya rasa ambe tak hupdate blog..huhuhu...minggu ni ambe memang bizi tahan gabannnnnnn.... pastu nak membelok ke blog-blog lain pun tak sempat juga..sempat menyampuk dekat shoutmix or cbox je...hahahaha....nextweek pun ambe akan sibuk juga..hopefully weeks before raya haji ambe freela...hengat nak cuti panjang juga raya haji ni..i miss my kampong very muchi..muchi..hahahaha.....wokeyyy...sebenarnya ambe still tak tahu ape info nak hupdate..sudah lama juga tak membaca , ambe rasa  dah almost a month ambe tak pegang buku...huhuhu...so thats whyla sudut baca-baca ambe terbengkalai..pastu nak hupdate JDORAMA plak..rasanya takde plak yang besh2...pasal KDRAMA..ambe rasa sumerr tengak kusyuk layan UAB...ambe baru episode 7....part kena kejar dengan babi hutan tu....ambe juga tak sempat nak donlod Vampire Diaries E09 pun lagi.warghhhhhhhh...so many things I gotta do..la nampaknya.....ambe juga baru mendapat info kebarangkalian akan ditransfer ke HQ kat Menara PJ Amcorp..warghhhhh ambe tokse..ambe ske tinggal kat sini ....kat sana arghhhhhhhh kesesakan, panas..so hot (teringat plak kat WG)..dah kos hidup yang pasti berganda-ganda..so ambe prefer stay dekat sini..namun dah kalau arahan kena terima la..huhuhu.....thats whyla ambe juga dalam dilema..(cehhhhhhh cam lagu plak..hahaha)....so minggu ni juga ambe stay je kat umah nak rehat cukup2..hahaha..kekadang tu arrrrrrrrr keja banyak sangat pun tak beshhhh juga....tak bleh nak enjoyyyyyyy..so apa nak dikata..hahaha...

17 comments:

Cik Cookie said...

klu btl nak transfer ke KL.
Cik Cookie ucapkan welcome to "hell" laa.

ashie023 said...

hehhe..cik cookie...welcome to hell..seb beklah ambe duk kat Ganu..yg x ler sesat bangek cam KL..
so, confirm ke transfer ke KL??kenapa bos kome x suh kome transfer kat Ganu je..kat Tasik Kenyir ke..huhuhu..

ambe pong bz gilesss ...

sI tEDI said...

x kompom lagi balik kg ke hencek nakamura?

xXrucciXx said...

takpe senpai..pelan2 kayuh...hehe

Nakamura Kazuki said...

cik cookie..welcome to the hell..aigooooooooooooo...so menakutkan ambe je...

Nakamura Kazuki said...

ashie..tu arrrr nak buat camne...kalau kenyir orait gak tapi ambe nak berulang ke shah alam jauh maaaaaaaaaaa....tak kan nak tunggu cik dania jemput dengan firefly kut..hahahaha

Nakamura Kazuki said...

ashie..tu arrrr nak buat camne...kalau kenyir orait gak tapi ambe nak berulang ke shah alam jauh maaaaaaaaaaa....tak kan nak tunggu cik dania jemput dengan firefly kut..hahahaha

Nakamura Kazuki said...

balik kampong...dalam TNb jangan bermimpila....lagi jauh adala tedi..pasrah je la

Nakamura Kazuki said...

rucci kompem ambe bawa basikal..hahahaha

eyena said...

berehat laa kome puas2.. past tu kena kerja jugak.. hahaha rasakan!

kan best masih student cam ambe ni..hihi jgn jeles..!!

HuRuL_AiNi said...

ambe pun sama...dlm week ni sehari je balik around 6..kalau x time isya' masih kat opis ni...huhuhu..

biasa la senpai, bila byk kerja mmg la x tahap giga....

ambe mlm semalam enjoy my wiken...ni nak sambung sikit lg drama queen of housewive..hehehe...tp ptg nanti dh nak sambung buat kerja lg...klu x aigoo....semput la ambe next week...huhu

Nakamura Kazuki said...

eyena..hahaha...wokey ambe rasa nak jadi student je..hahaha

Nakamura Kazuki said...

tu la hurul...keja ni kalau tak siapkan akan bertimbun2 jadinya..pastu nak buat plak malas..hahaha

ustazah dyLLa said...

alamak...makin jauh le plak kita ni ye...ahai...rindu bertambah2 laa teman nih...

keje dimana pun, kena buat betul2, ikhlas, jujur amanah ye...

Nakamura Kazuki said...

hahahaha...ustazah...tu arrr makin jauhla ye

waiem said...

Dah dekat dah tu emkop mall...welkam to alam kesesakan...hehehe

Nnti leh wat gadering GO kat william sempena sambunt kedatangan Go Senpai...hehehe

Nakamura Kazuki said...

wokeyyyyyyyyy mungkin pelancaran sekali geng ottoke....kekeke