Saturday, November 7, 2009

Laksa +UAB..hehehe..jadi laksuab

Hehehe..tengah hari tadi ambe lunch laksa..kekeke..nak kasi adekkk2 manesss terliur...hahaha..apa pun ambe memang ske laksa..tapi ambe tak tahu ni laksa penang ke , laksa kedah ke, laksa johor ke atau laksa sarawak ke..yang ambe tahu masuk perut,sedap dan sehingga menjilat mangkuk ni..hehehehe..wokey sementara menantikan wolf menyalak di Molineux.....baik ambe layan You're Beautiful episode 1...setakat ni ambe baru donlod sampai episode 5..apapun citer ni memang besh dan kelakar...patutla sampai ada virus2...hahaha..hengat nak preview skit..walaupun ambe tahu ambe dah ketinggalan..namun bak kata owang putih..sharing is caring...hahaha..layan sudahhhhhhhhhh


ambe snap sekeping saja..sebab mok cik laksa usha ambe semacam....yela adake snap gambo sebelum makan..hehehe..tak kesahla mok cik..janji air kelapa ambe sampai..kekeke

Wokeyyyy..UAB mengingatkan ambe akan BBF..sebab ada 3 kumbang satu bunga raya..kekeke...apapun ambe rasa citer ni akan memfamouskan Park shin Hye...lakonan dia dalam Tree in Heaven serta Prince Hours tak menonjol sangat..malah watak dia ni juga mengingatkan ambe pada Ashiya Mizuki...alah drama Hana Kimi....wokey la Maki Horikita....apapun drama ni memang beshhhhhh..jom arrr layannnnnnnn


Starting lagu pun dah besh...ambe ske gak lagu ni..tajuk taktau la plak...ni bukan Hong Ki yang nyanyi ambe rasala ......


part Gemma kena tahan sebab nak kena ganti abang dia Go Mi Nam


part kelakar hong ki sains autugraph.....


Part Jang Geun nak tengok betui ke mamat ni Go Mi Nam


part masa kat LCCT versi korea..hahaha...terserempak dengan Jang Guen...


part ambe gelak guling-guling....hahahahahahahahahaahhaaha


macam lari bawa baton la plak...tapi..hakikat sebenarnyaaaaaaaa....


tak sempat pun park shin nak speed...tetiba je......


diorang muncul terus tak jadi..sekaligus melepasla nak ke Rome


citer korea kalau takde part mabuk confirm tu citerrr koriang kut...hahahaha...part kelakar juga


hahaha..siap bleh tahan tu.......


teringat citer Hana Yori Dango la plak.....hahahaha......part tido dikelilingi dengan bunga.....

Apapun citer ni ambe ske tengok sebab banyak part kelakar..mungkin coming soon ada part sedih..OST pun besh2 juga....

19 comments:

xXrucciXx said...

miahahaah, senpai pon dah terkena virus URB/UAB...baru tgk episod satu dah tangkap cintan ye..nasib baik tak berdarah hidung..
ambe tgk cite ni emo betul..bila scene kelakar gelak mcm org gila..bila scene sedih cam sedih gila tgk...

*ambe hampir berdarah hidung tgk Shinwoo dgn TaeKyung...agagagagag

Nakamura Kazuki said...

hahaha..berdarah hidung ye...citer ni memang besh rucci....tu arrr ambe lambat skit..yela bila ada masa blehla layan....ambe memang kalau nak tengok citer korea selalu cari yang kelako...baru enjoykan

xXrucciXx said...

ha'ah, cite2 camni yg best utk ditengok..nak2 dapat hero yang menyedapkan mata...mwahahaha..

ustazah dyLLa said...

menci...menci...nape letak pic laksa tuh...eiii...dia nih...tp xpe, tghri td dh pekena laksa jugak...hahaha

sI tEDI said...

kelaparan melihat gambar no 1 itu

Nakamura Kazuki said...

ustazah.....laksa ni memang besh

jane said...

hauhaahahau...cam lawak je cter nih..nnt nk tgk kat mysoju le..lalala

Nakamura Kazuki said...

hahaha tedi..takpa tengah hari nanti mai sini ambe belanja

ashie023 said...

yeah yeah..senpai sudah join kami tgk URB..yahooo...hehe..

best kan senpai...???

oh lupa nak cite..ambe pong smalam pegi carik laksa penang..tp ambe bukan beli ngan makcik...pakcik yg jual..gambo ambe x snaplah pulok..keke

Cik Cookie said...

kLAU dah nm kaki korea pya cita, nampak gaya bini pun kn cr org Korea nih.Xgitu?

Atau harus ke Cik Cookie wat palstic surgery kat mata Cik Cookie kasi sepet sedikit?
lalalalala...

dan yg paling xsuka kat entry kamu kali nih adalah pic laksa iteww hokay..
Bikin lapar doee...

HuRuL_AiNi said...

pergh patut pun virus URB yg tgh kurantin mcm menular balik...rupanya senpai dh kena jangkit...huhu...

yup3...best3 crita ni....ambe paling lawak bila genma tu slamba je terajang manager tu...hahhaa...part larian baton tu mmg x blh blah,....ambe masih kat ep6...nanti minggu depan kot sambung tengok...hahaha

HuRuL_AiNi said...

lupa plak pasal laksa.....laksa sarawak lain sikit...mi mcm mihun...kuah agak berlemak, yg pasti bukan perasa ikan...hahaha

jane said...

oppa...

dah donlod yer??

rq nak tgk tp tak tau nape mysoju rq takleh bukak..

leh tak oppa emelkan apa yg oppa dah donlod ttuh??

muahhahahahaha

ni emel rq

areque93@gmail.com

kalo tak rajin tak pyh la oppa eak..
hehehe;)

Nakamura Kazuki said...

ashie...hahaha..pekena laksa juga ye..hari ni ambe belum makan lagi mungkin milo je kut..still mood terkejut lagi

Nakamura Kazuki said...

cik cookie..hahaha...ambe memang fan of jdorama n kdrama serta Edrama..hahaha...tapi ame suggestkan cik cookie tengok mememang besh..pasal laksa.jomla kita makan ..hahaha

Nakamura Kazuki said...

hahaha..ni kira gelombang UAB kedua..hahaha..ambe on da way donlod episode 6 dan 7....

hurul.......oo macam tu laksa sarawak...ambe dulu penah tanya mak cik ambe kat sabah..tapi dia cakap dia pun tak tahuuuuuu...mak cik ambe pun tahu makan je

Nakamura Kazuki said...

areque..banyak bleh tengok...ambe suggestkan dramacrazy.com...tengok online..setakat ni orait je..nak donlod ye..nanti ambe emailkan.tunggu ye...hahaha..

waiem said...

Part lari baton tu ambe pon tergelak beso gak hahaha

Sedapnyee laksa...nyam nyam

Nakamura Kazuki said...

wah lunch laksa ye waiem