Monday, July 12, 2010

Congrats.....Spain...2010

Walaupun senpai tension dengan sumer penyokong Sepen kat mamak d' corner ni...namun senpai pasrah je...

walaupun senpai tension dengan Ramos.....tapi senpai akuit Sepen main besh compare dengan Belanda

Walaupun percubaan Robben 2 kali fail.....namun senpai tak kesah at least mencuba

Walaupun David villa tak menonjol...tapi Iniesta cukup menjadi penyelamat dan man of the year for 2010

1-0 ..warghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....terima je la hakikat

Esok pagi sekali lagi mata senpai jadi Panda...panda yang comel...jom2..balik umah...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

arrrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

arrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Malu2...muka Tak ENCEM...pastu Botak Ceng plak...

Sabaq2...kita balas dendam 2014

dah2...jom balik2..balik

4 comments:

ashie023 said...

aigooo semangat kuor nengok kat kedai mamat...kat umah kan ada live..

tapi robben main best jugak tadi...
good game tho..

Nakamura Kazuki said...

ala mamak 500 meter from umah..pastu ada wifi...saja lepak ramai2 ashie..sowang tak kick kalau tengok..hahaha

waiem said...

Takziah Holland.

Cuba lagi di WC 2014 & EC 2012

Kenapa Belanda ni banyak nama?

Holland
Netherland
Belanda

Ulas sket senpai

Nakamura Kazuki said...

waduh...2 nantikan entry khas ye buat pengobat luka dan nestapa