Monday, July 12, 2010

Entry Khas Penutup World Cup 2010....

Khas buat empunya yang bertanya ye pemilik tegar URUTGUE Sdn. bhd...kekekeke(takmo mention namo takut nanti terlebih famos)

Atenyer begini alkesahnyer...
Belanda juga sebenarnya juga dikenali sebagai Holland dan Juga Netherland...nama Belanda tu kalau tak salah ambe datang form language diorang kut...nak lebih detail lagi tepat, mamtap,padat sampaila tersendat silala layari http://en.wikipedia.org/wiki/Netherlands..ok confirm pencarian anda sumer takkan tersesat.....berbalik pada tajuk persoklan utama kenapa Belanda juga dipanggil netherland dipanggil Juga Holland..bak kata Senpai nape plak Ayam Belanda dipanggil Ayam Belanda..ayam Turki(walhal serat dunia puna ayam) tak pun kita panggil ayam Piru..weiiiii..weiii..weiii nak lebih lanjut please buat sesi temuramah sama Turkey hen ye.....senpai takmo dah dah kuciwa tahap gabannnnnnnnnnn dah..opismate pun siap bagi debush2 dah pagi tadi...lagi weiii..weiiii..weiii
Ambe semakin glam sekarang ni..kok..kok..kok..kok
Dengar citer through internet katanya nama resmi netherland..namun orang lebih familiar panggil holland..holland ni maksud dalam belandanya dipanggil...tanah berpohon-pohon..banyak pohon pe..ambe pun tak pasti...yang penting memang banyak gilerssssssssssssssss la kut...
Pasu ada plak kata sebab holland is  a part of Belanda jadi sebab kaw tu dulu famos terus melekat panggil holland yang pasti ambe tau susu cap junujng tetap lemak manis berkrim ..tu je dapat ambe jawap...pastu three...four..five..bla..bla..
Ni plak durian Belanda...tetiba nak minum ais blanded durian Belanda terkenang malam German sama Brasil...teringat kan kita togede-gede akn noona masa match tu....
pastu terinagt plak nostalgia lama
nehiiiiiii....nehiiiiii....nehiiiiiiiiiiiiiiiiii..nape Belanda bleh kalah ni..sebab ambe takdok ke..ni ....nehiii..nehiiii

Jawab Robben plak :


Kaho Na-phar kare ga..oooooooooooo..takpe la nanti tiem Brasil kita belasah Sepen kat san sampai jadi sotong masin ye

Wokey dengan rasminya entry world cup ditutup...

4 comments:

ashie023 said...

ole ole ole...

harap bersabo senpai
adat permainan memang macam tuh
x de rezeki nak menanglah tuh..
semoga semangat kesukanan dikalangan belia2 malaysia dapat ditingkatkan..dan tidak bermakna kekalahan itu penghujung segala-galanya..

amik aku bagi ceramah sudah..
hahaa

Nakamura Kazuki said...

yap..yap..haikkkkkkkkkkkkkkk sensei ashie...

senpai ok dah mod ok dah sajo

waiem said...

Oh congmal kamsahamnida for the entri..hehehe

Alahai syahdu nye tgk wajah hero hindustan belanda tu...saba lah 2014 coba lagi yek...hehehe

white rose said...

wah,wah...
ade durian belanda, ayam belanda...

senpai tak teringin nak g belanda?
agak2nya honeymoon nti g laa belanda...

yeeeeeehaaaaa...