Thursday, July 15, 2010

K-Wonderboy : Fabregas akan Ke Barca

Ok start from today , senpai will relaease at least 1 entry tentang dunia wonderboy aka dunia soccer...saja nak memeriahkan lagi arena blog senpai yang agak suram..ye la sekali sekala kita kena ADVANCE skit....bak kata resmi padi makan berisi makan kenyang dan besauuuuu...lagi pun ambe perhatikan sejak world cup ni tak kirala kaki bola ke tangan bola ke sumer je excited teroverrrr action plak..so senpai harap entry2 seterusnya ini pasti akan memeriahkan lagi ruang kecek-kecek kita noh...just for permulaan Senpai resmi padikan dengan kelab Barca yang menjadi Club Idol senpai sejak bersaudara dengan Mr.Messi ni..

Pagi tadi sekitar pukul 6:50 pagi sebelum bergerak ke opis senpai akan online baca paper jap...tak kesahla Bharian ke atau Star Online..dah jadi rutin sejak start bekerja lagi....so belek2 online tetiba terpandang satu gambo si mamat Fabregas ni menyarung jersey Barca  sambil sepak-sepak bola sama Ineista dan juga Gerard Pique..so member seclub akan Mr.Messi berkata
"Moh la weiiiiii Fabregas ke Barca..di sini memanti di sana dok halau mung tuuu..kita sepak sama2 kasi tumbang Real Madrid....pastu time Liga Juara-Juara kita smack downkan The Gunners sampai tertiarap" sambil tersenyum...
Apabila citer ni diketahui oleh Mr. Arsene Wenger yang sememangnya dah hot temper bercakap kami tokse nak bagi Fabregas dekat barca..cukup2 ...namun ambe kedengaran juga bahawa perpindahan itu dianggarkan bernilai 29Juta Europe..kayo den..kayo...masa Sepen menang  world cup pun dapat 30 juta USD  tapi kena share lagi ni 29 Europe plak...so apapun kalau perpindahan ni berjaya bermaksud Sepen berjaya mengambil balik Fabregas...tapi Manager Barca..aka Josep Guardiola berkat .alah sumerrr tu omong-mong kosang je..janag percaya sangat akan ramalan Si Paul tu...dah..dah ttoksah percaya....apapun senpai  tak kesah sangat akan Fabregas ni tapi kalau Xavi berpindah ke Barca..ambe memang excitated....wokey    jom2 keja  sambil blogging

4 comments:

waiem said...

Alaaa baru nak skodeng Arsengal pas ni...ada abang kacak Carlos Vela ngn Bendtner

Alaa Abang Fabbuku jgn la gih Barcelona...

Nakamura Kazuki said...

nok buat camne...mungkin seban dah sengal sangat kut kat arsenal..kekeke

ashie023 said...

ahhaha...ambe sokong real madrid...lantaklah sape nak pegi barca...don't care eh eh eh...

Nakamura Kazuki said...

arghhhhhhhhhhhhhh noon ashie...sudah berpaling tadah...mana janji manesss noona nak togede-gede sama-sama nak menikmati ais cream vanilla sambil sokong Barca...huhuhuhu...