Tuesday, July 13, 2010

Mood Meng-hapdate Blog belum Pulih....

After world cup 2010..sumer kembali normal..takde dah mase nak jerit pekik lagi..tenang je masa makan kat Aroshi Bistro tadi...tambah2 layan lagu lama2 plak..feel je makan ...terus tambah order roti tampal satu...slurrrrzzzz..habissssssssss...

Namun ambe perasan yang mood nak hupdate tak datang2 lagi..nak kata banyak koja kat opis pun takde la sangat sebab sekarang time honeymoon sebab bos ambe gi Argentina......ambe dah posan kat bos..kalau bos jumpa Messi tolong kim salam....tu je...so nextweek ambe nak bercuti-cutila...nak balik kampong terchenta...lama dah tak jengok kampong....nak tengok ayam Belanda sebelam umah ambe..apa citernya lepas world cup....entah2 ambe rasa dah jadi ayam belanda masak kunyit pe..sebab ambe perasan jiran ambe tu die hard fan Belanda...geram punya pasal...

Cakap pasal kecewa..ambe tok sempat nak membeli Jersey Argentina World Cup 2010..asyik2 takde saiz je...ambe dah cakap ambe nak saiz XS bukan XXXL...tapi member ambe tak faham2...sabo je la.....nak cari yang original mahal ditambah saiznya besau besau belake..kalau ambe pakai confirm cam pakai jubah aigoooooo.....hehehehe....

Wokey la cukup kut entry pengenalan ambe after world cup...nanti adekkkk manessss tak moh singgah sini dah sebab menciiiiiiiiiiiiiiiiiii senpai dok kecek bola bolan bolang je....so buat tatatapn adekkkk2 manesss yang kerinduan itu senpai sediakan khas come back senpai buat kome sumerrrr..layan je..ada 18SX skit...takpe skitttttt je...heheheheh

Layan skit Citer Nodame Cantabile Movie Final Part 1: Kelakau...so wajib tonton ye

 Aksi spontan Nodamen bila melihat kemesraan  Chiaki Senpai bersama Rui..ganezzzzzzzzzzzz
 Twilight Eclipse versi Nodame n Chiaki Sepai.....bukan2 ni kira kucing jadian..kekekke
 Time shopping memang tak hengattttttt dunia...lebih2 lagi masa hari jumaat 12:30 ke 2:30 petang....betui tak???jawab jangan tak jawab
 Buat pe tu Nodame.......nak pukul sapa ? senpai ke?
 Oppps.......ni kes Angin Muslera bertiup ni....tak sangka colorrrrrrrr pink..ingat color Merah ala Sepen...kekekeke
 Malu..ah..malu...mana mau sorokkkkk muka TAK ENCEM ni....huhuhuhu
 Kan senpai dah marah...senpai cakap pakai color Merah jangan pakai Color pink..sensitive dowhhhhh
 tatapi kerana Nodame punya pasal senpai pasrah je...takpe2 next time kita pakai Color Merah ye..sabo...sabo
 Weiiiii.....................weiiiii............................weiii.......................MERAHHHHH!
 Teringat akan the real Senpai masa food Poisoning......sebab tersalah makan..makan apa ye?
 Nape noona kita sorang ni...nak togede-gede sakit perut sama senpai juga ke?
 Terlupa..ni sebab makang KARI SUTUN SPECIAL Nodame la punya pasal ni...hampehhhh tolll
 Aksi spontan untuk game nak starttttt
 Abooooooooooooo gennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!
 Yeeeeeeeeeeeeeeeeee haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....!!!!!

dah2 senpai dah mamai dah...tido...tido..tido

5 comments:

white rose said...

hakhak...
agak2nyaaa gambau yang skirt tu...

hish...senpai nih...
mentang2 laaa wane pink...

hahahaahahah...

ashie023 said...

gler lawak nodame...whahhahahha....

Nakamura Kazuki said...

ustazh..takpe tengok sekali je jangan sampai terkelip mata ye

Nakamura Kazuki said...

tu arr kelakar..sila layan ashie

waiem said...

Donlot kat ne cite ni...aigoo lama dah nunggu chiaki senpai ambe...huhuhu