Wednesday, July 21, 2010

Mission In Action Terlaksana

BALIK KAMPONG NAK CARI TAPAI
TAK JUMPA TAPAI JUMPA CUCOQ KRIA
TRIMA KASIH PADA YANG WISH BESDAY OMMA SENPAI
MOGA KOME2 SUME DAPAT SIHAT SEJAHTERA...

Mission Senpai masa cuti nak cari Jersey ManU yang baru walaupun tak cun...senpai beli gak la buat collection..walaupun saiz S yang standard ni besau nak mampis...namun disebabkan kipas sudah punya punya pasal ambe buat2 la muat di badan.....hehehehe
pastu Nak cari jersey Argentina....akhirnya second jersey ni je yang ada sais Kecik ( bagi senpai tetap besau nak mampis).....beli juga sebab susah nak dapat plak nanti....

So cuti-cuti senpai kat Kampong besh gak...arrrr 4 hari blehla release skit tension sebab lepas ni takde  cuti sampaila senpai ambek cuti raya....huhuhu posa lagi 3 minggu ja.....tak sabaq rasanya.....
 Cuma senpai skit kuciwa jersey Barca takde saiz gak....weiiii...weiiiii..weiiii..puas cari paling kecik saiz M kalau senpai pakai confirmla macam pakai jubah...hahahahaha..takpa la lepas ni kita usha lain.......

On da way balik KL ni singgah RR Sungai Perak jab sebab hujan lebat.....sebab gak hupdate blog...hehehehe..esok senpai hupdate yang kaw....kaw...kaw..skit ye....hehehehe

7 comments:

tiha said...

wah cam besau jer baju tu...^__^

Berita terbaru dari blog saya

Songs : Maher Zain feat Irf - Allahi Allah Kiya Karo
Cinta perlukan pengorbanan..perlu ker..??
Penamat kepada Hari Pertama

white rose said...

fuyyooh...
shantekk laa...

meh pinjam...

hahahahaha...

ashie023 said...

suor mane nye senpai??

Nakamura Kazuki said...

tiha..nanti senpai pi usha nooo

Nakamura Kazuki said...

ustazah....nak pinjam boleh tapi kena mai jumpa senpai dulu la...hehehhe

Nakamura Kazuki said...

ashie..suor takde saiz....hahahahhaha...puas cari XS..yang jumpa XXL hahahaha....

white rose said...

laaa...ade syarat...apsal nak jumpe?
mau dating ka?


hahaha...

arggghhh.......
malu.... :P