Thursday, July 22, 2010

K Wonderboy : Summer Sales

Seperti yang dijanjikan blog senpai akan mula menghupdate dunia wonderboy seminggu sekali ..dua minggu 3 kali..empat minggu belum tau lagi...hehehehehe....banyak kesah jual menjual macam promotion Hot and Spicy KFC ( warrgh..tetiba perut ambe menjadi lapo..walaupun telah menelan 3 jibik cucoq udang pagi tadi)..
Selepas kekepohan berlaku akibat rumors penjualan Fabregas...kini isu hangat tentang perpindahan Mr.Rony ke Flamengo...namun owner Club AC Milan claim yang diorang tak kan melayan isu tersebut sebab Rony still worth lagi dekat AC Milan wallaupun sejak perpindahannya ke sana tidak menyerlahkan skill ketidak ENCEMAN beliau..
Pastu rumos  lagi pasal captain Liverpool aka Mr Gerrard yang dikabokan akan berpindah ke Real Madrid...namun lepas sok sek sok sek..upernya Gerrard masih lagi setia bersama Liverpool disamping perpindahan Joe Cole ke sini akan memeriahkankan lagi musim EPL nanti..waluapun The Blues agak hangin dengan perpindahan tersebut...lagi rumors adalah tentang Liverpool dah tawaq hati dengan mr.Torres yang asyik2 injured je ni..weii..weii..weii..senpai pun dunno daaaaaaaaaa..pastu si mamat Mascherano plak dikabokan ingin ke Internazionale plak..huhuhu...what will happen to Liverpoool..we have to waitla until 14 August nanti bila EPL start balik....ye

7 comments:

cahayachenta said...

hurmm.. yummy.. kfc..

jom semua senpai nak belanja!!

wonderboy? citer baru ker?

Nakamura Kazuki said...

wonderboy ni nama timbangan buat idol senpai si Lionel Messi pemain Barca dan juga Argentina..kiranya ni kisah sportla..saja nak korea skit

white rose said...

hahaha...memandai je gelar wonderboy...
mentang2 suke lagu dari wondergirls...

hadoooii...
senpai,senpai...

ashie023 said...

wondergirls xde ke??huhu

Nakamura Kazuki said...

ustazah ya..ya..senpai je buat panggilan wonderboys..ehehhe

Nakamura Kazuki said...

wondergirls ada gak tapi kena cari sampai cukup korum..hahahaha..lagi satu dengar citer david villa akan ke barca...heheheh

ashie023 said...

oh ye ke...akan ke barca???hhheehhehe...alamak...okehlah ambe akan sokong barca...(adelah geng)...ahahaha...xpe ambe mana2 pun okeh..cume ambe ni kuat ke real madrid..so maybe nanti cam berat je..xpelah..oleh kerana david villa ke sana.....arghhhhhhhhhhhh..ambe akan ke sana jugak..demi abg villa ku..weeeeeeeee