Sunday, July 4, 2010

"Messi" ing Around....huhuhu 4-0....

Huhuhuhu...4-0...sangat2 memalukan..at least sumbatla sejibik pun jadi..dah la hri tu England kena 4-1...sekarang Argentina plak 4-0..nak buat camne..tak dapatla nak makan ayam golek versi German malam ni..anyways..banyak peluang buat Argentina...cuma takde luck je la...Tevez pun try banyak kali namun takde rezeki..cuba lagi 2014 ye.....pagi ni ambe tak sure nak layan ke tak sebab ESP dan Paraguay bukan pasukan favorite...tengok highlight je kut esok ..tapi kalau sapa2 mau blajan secawan teh tarikkkkkkkkkk boleh je....hahahaha...senpai kuciwa dan sebakkkkkkkkk juga sebab Messi takde score juga..what to do...huhuhuhu....

2 comments:

ashie023 said...

aigoooo..ape ni senpai??
messi dah jadik messing around.
wae wae?
ambe cam pelik plak nengok argentina malam ni main...nape ntah...cam bukan argentina je...

..xpelah xde rezeki ni..

white rose said...

hakhak...
2laaa...SOKONG, SOKONG...
xpe, jumpe lagi 2014 plak...

pada tahun 2014, senpai sedang menonton bersama isteri & 2 orang anak...

hakhak...