Wednesday, July 22, 2009

Cloudy Thursday

Nape tajuk macam tu...sebab ambe still moody lagi ni...hahaha..biasala bila dah cuti lama pas2 balik kampung plak...macam ni la...rasa malas je nak gi kerja esok..mesti kerja bertimbun-timbun dan confirm bzla esok....malas bebeno ambe ni..hehehe..cuti ambe di kampong tak gi memane pun lepak je kat umah pastu gi pusing2 Giant yang baru buka kat tempat ambe...best gilerrr ,siap ada cinema dan bowling lagi.......sangat dekat dan memudahkan urusan ambe sekeluarga nak bershopping barang2 dapur.....tapi yang tak best KFC dia...ayam macam ayam kurus kering je...takde kick langsung rasanya.......cuti2 ni jugala ambe ngantar adik ambe ke Kolej Komuniti Kepala Batas, penang....orait gak la surroundingnyerrr....pastu banyak masa ambe dihabiskan melayan dua budak ni kak long Balqis dan si baby Syifa..dua ni je baru anak buah ambe....hahaha pastu takder kerja ambe kira plak collection DVD yang ambe ade kat kampong......wah banyak gak more than 30 DVD.....rasa nak lelong sayang plak..buat je la simpanan....hahaha..lagi satu tahniah buat squqd Rajagopal 2-3, pastu 0-2..takpe at least uols main ok gak..tahniah amir buat Malaysia bangga......owen....nampaknya skill mung still berbisa lagi....Rooney cam biasala......begitu gak nani......Sir Fergie pun nampak gelisah gak pada 1st perlawanan....apapun Giggs tetap pokcik MU yang best....selamanya Giggs the best!!! orait cukupla entry after cuti ni...hahaha.....

Babay Syifa....nape tu ???? mesti cakap OMG nape Kak Long Syifa tengok ataskan..sebabnyer Pak Ngah korang nak snaps gambo korangla.......hehehehe

Takder tempat special nak sumbat sebahagian DVD2 ni...yang lain dah ambe sumbat dalam lemari dah.......last2 sumbat dalam kotak jela.......hopefully takde la cik kus kus bawa lari....hehehe...

10 comments:

Anonymous said...

banyaknya dvd pak ngah..heheh

tok

<< s| tED| >> said...

wah pakngah!! kalau mesken2 DVD tu boleh jual jd kaya balik.. pasti boleh belanja aku.. ha ha ha

kiut miut itu baby!!

ashie023 said...

wah..manyaknye cd pak ngah..kekkeke

Nakamura Kazuki said...

kekeke.....biasala bila jadi dvd mania....

Chem5007 said...

eh Nakamura, ape kate ko sumbat jer kat umah aku DVD tu..??...hehe

Nakamura Kazuki said...

hahaha..bleh2 kasi alamat hang hehehe

waiem said...

kopipes komen org lain

"banyaknya dvd pak ngah"

hehehe...

cik kus kus x larat nak angkut..berat sgt..nnti boleh turun temurun kat anak buah...kekeke

Nakamura Kazuki said...

hehehe....cik kus kus kat sini besar2 waiem....setakat kucing tu macam dah jadi member dia je

jung hu rul said...

cik kus kus umah ambe diorang x 'take away'...diorang 'dine in'...pastu klu x abis makang...nengok le saki baki bertaburan...huhu....naseb baik DVD2 ambe (yg di-burn sendiri, buka ori mcm nakamura-kun punya...hihi) selamat lagi sampai sekarang....
canggih cik kus-kus skarang, plastik pun diorang telan....haha

ustazah dyLLa said...

dh xnk tgk kan dvd tu kan???pos laa kt ustzah...leh layan jap...