Saturday, July 11, 2009

Take A break : part 2

It's already 11:30 PM, but i'm still with nothing. No idea what to write for my research proposal. I'm still confusing whether i should have to take rest for a while or keep reading the journals.There are too much things that I need to settle down before nextweek. My supervisor already reminds me with the beautiful and scary words" Salam Nakamura , have u get something for our next month discussion? If you dont, better you prepare your defend research proposal before i rejected." so scary ha....absolutely yesssss. Dah la hari ni ponteng seminar dan apa nak jadi dengan Mr. Nakamura ni....sebenarnya hari ini ambe nak rehat sekejab dan nak kemas-kemas rumah ambe yang sudah bertukarrrrrrrr menjadi sarang tikus ...terlalu banyak kertas-kertas terselit di dapur, tangga, bilik, meja, TV, almari dan seangkatan dengannyer...mungkin disebabkan ambe lahir pada tahun tikus (ikut kalender gong xi fa cai)..dulu masa jaman sekolah pun kalau menulis essay ke atau buat scrap book ke kalau tak jadi mesti kertas akan diselit-selit ikut tempat di mana ambe berada..habits yang kureng baik skit...hehehe...lagi pun housemate ambe dah pindah so dah tak aderla bibit lagi nak bantu....hahahaha...yela orang dah kawin dah ada orang jagala...ambe sapa mau jaga? ( weyyyy..hang jaga diri hang sendirila..itu pun mau kasi gua ingat ka)...okla apa-apa ajela...Nakamura...so konon-konon nak stay up ambe pun dengan bersemangat membancuh Superrrrrrrr Powerrrrrrrrr..hehehe tambah power skit tak mau kasi mengantuk...namun ta berjayala....(theory ashie betulla..minumla kopi jantan ke, betina ke, kapal api, kapal perang ke..kalau nak tido, pejam juga mata ni)...hahaha..tapi takpe you can do it Nakamura...so tanpa membuang masa lagi, ambe terus mengambil note book ambe and get ready in case ada idea terkuar ..blehla chock down kat note book ni...namun dah sejam dah ni..satu haprakkkk pun takde....mata plak dah pening-pening lalat....hahaha..petanda awal kopi tak berkesan...so untuk nak fresh balik ambe ambilla majalah PC dan Libur sebab nak santai skit.....tetapi lagila nak tertidor.....so what should i do.....tidor je la mana tau esok bleh bangun awal ke bleh juga continue balik...orang kata study awal-awal pagi cepat ingat dan bagus...ok i will try and let see whether i can survive or not....rasanya still drowning dalam mimpi2 indah lagi kut......hahaha...sebenarnya ambe dah malas dah nak search kat ternet ni pun......rasa nak off je laptop ni...tapi sekarnag ambe tengak mendolod heroes Season 3 Episode 17,18,19 dan 20. Kyle XY season 3 episode 4,5,6,7 dan 8.....usha-usha dalam sejam lagi siapla kut...speed laju gak malam ni 110kbs..oraitla...mungkin sebab guna rapidshare dan mediafire...kalau torrents alamatnya seminggu pun tak abis..ok la sampai sini dulula entry take a break part 2 ni...len kali sambung lain ye...sebelum tu ambe uploadkan satu video clip from White Plain TS....best lagu ni.......sape2 minat WPTS bleh layannnnnnnnnnn.......satu lagi lagu best diorang ialah A Lonely September..ingat nak upload gak..tapi dah malas dah nak upload....hehehehe..malas bebeno kamu ni Nakamura......oh smack!!!!!!!!!! thats me Nakamura ( tetiba plak teringat citer thats so reven...citer comedy yang ever after best..tapi sayang sampai season 4 je)

video

5 comments:

<< s| tED| >> said...

hencek nakamura.. rumah ko banyak tikus ek? meh lah amek si ibu oyen tu.. die pandai tangkap tikus cencurut .. hamster pun boleh...

klu nak lebih cepat clear.. amek anak-anak die skali.. aku bg free..

ekekekekeke..

Nakamura Kazuki said...

hahahahaa....bukan tikus tu...tapi tikus berkaki 2, akula tikusnyerrrr...si ibu oyen pun lari nampak aku...hahahaha

ashie023 said...

White Plain TS..hehhe..ske tau tiru ambe nye peberet..kekekeke....

...ok jom ar kite ngemas sama2..rumah aku pong messy ..memacam ader ank tikus,gajah, burung tiong(ye ke ader?)..aku bz wat assg minggu lepas..gilesss tul ar assg kali ni...seb bek dah siap smalam dan dah anto..

Nakamura Kazuki said...

hahaha anak gajah pun ada, anak beruang ada tak..kekekeke

HuRuL_AiNi said...

huahahaha...klu duk sensorang mmg cemtu la jadinya....aku punya office ni pun messy gak....buka & kertas ntah apa2 je...kat umah kemas sikit sbb main ngan laptop je..hihi...klu kena kuar kertas, buku mau bersepah gak...haha