Thursday, July 30, 2009

Sudut Baca-baca II

Bagi peminat siri Vampire Academy...kome2 sume dah bleh booking dah dekat mana2 bookstore sebab the book will release soon...if i not mistaken on 25th of August 2009....ambe pun weekend ni nak mencari sekaligus membooking siap2...ambe curious nak tahu tentang power yang Vasilisa dan Adrian ada...pastu apakah pula tentang hubungan antara Rosemerie Hathaway dengan Guardian Dimitri.....adakah juga cinta Cristian berpaling tadah..dan bagaimana pula dendam Mr.viktor terhadap Dhampirs seperti Rose....semuanya pasti terjawab dalam siri 4 Vampire Academy : Blood promise....special juga bagi korang kat sini ambe poskan link untuk korang baca online chapter 1 untuk vampire academy :Blood promise.....selepas baca confirm korang akan diserang vampire addict's dan cara nak sembuhnya belila novel Blood Promise ni....hehehehe



Buku kedua plak nak dipromotekan adalah Hush-Hush karya Becca Fitzpatrick. Buku ni pun adalah fantasy novel yang orait gak bagi yang minat citer ala2 supernatural....mengisahkan seorang student bernama Nora Grey yang anti-lelaki ..konon2nyer lelaki menyusahkan hidup dan mengganggu tumpuan belajarnya..namun kehadiran Patch yang baru ditransfer ke kolejnya menyebabkan hati Nora tetiba terdetik....perasaannya skuar dikawal dan dia berasa terdapat aura yang menyebabkan tetiba dai dah jatuh hati dengan Patch ni...namun selepas lama berkawan dengan Patch...banyak perkara ganjil berlaku dan setiap perkara misteri itu pastinya dirungkai oleh Patch.....semakin lama Nora semakin berasa curiga...siapakah patch yang sebenarnya adakah dia seorang manusia biasa ataupun luar biasa....akhirnya Nora berasa dia perlu bersemuka dengan Patch untuk mengetahui siapakah Patch yang sebenarnya...namun apabila rahsia terbongkar...keadaan semakin memaksa...tetiba kehidupan Nora diganggu oleh sesuatu yang misteri dan apabila keadaan semakin tak terkawal Nora terpaksa membuat satu pilihan yang sukar...andai tersalah langkah nyawanya jadi taruhan..dan adakah Patch dapat membantunya atau semuanya adalah angkara Patch?...novel ni bakal release dalam bulan October nanti..ambe pun sebenarnya tak familiar sangat dengan penulis ni..tapi ambe tertarik dengan cover novel yang ala2 supernatural ni......apapun nanti kalau ambe membeli n membaca novel ni...ambe akan reviewkan ye...

Hush, Hush By Becca Fitzpatrick

7 comments:

ashie023 said...

bleh tahan gak tahap keminatan ko ngan buku vampire..aku hengat aku je gile ngan vampire..huahhahaha

Nakamura Kazuki said...

hahaha...dulu2 takut gak nak baca....tapi lama2 macam besh gak..baca buku english ok je..tapi kalau baca buku2 hantu BM..serammmmmmmm....pelik tapi benar

<< s| tED| >> said...

aku takut vampire!! takut! tak..kut..t... ...
zZzzzzz...

Nakamura Kazuki said...

tedi vampire takut orangla....hahaha

ustazah dyLLa said...

dh hbis cite laa ek...ambo mls bca...hahaha

Nakamura Kazuki said...

dalam wishlist ustazah....InsyaAllah ada kelapangan ambe akan membaca...Ustazah jomla kita baca sama2 ..hehehe

ustazah dyLLa said...

amboi...ajak eden baco lagu mano tuh???...~wawawa