Friday, July 17, 2009

MU serang bukit jalilllllllll!!!!

before ambe berlepas ke kampung halaman tercinta..pesan ambe....jangan lupa esok MU bersalaman mesra dengan team malaysia....

Gambar kenangan ronaldo dan tevez......dalam memori MU...selamanya

So bagi peminat fanatik atau MU mania..sok beramai-ramaila memeriahkan suasana yang sedia meriah di stadium bukit jalil ...18-07-09...saksikan kehebatan team malaysia melayan hantaran bola lintang optimus manchester united...tapi diorang bukan lawan betui-betui.sekadar persahabatan dan suai kenai je jelajah asia tour 2009..sebelum liga EPL start balik untuk musim 2009/2010...so bagi peminat giggs,rio,park,berbatov, rooney,nani, carrick dan ramai lagi..blehla datang kat studium tu...makesure tengok dulu studium tu.....hahaha senget ke,condong ke...hahahahaha..ambe bukan peminat MU tapi ambe ske skil giggs...all da best buat giggs....dan berbatov....

Tambahan....ambe harap kalau malaysia dapat bolos satu gol pun dah kira orait dan....so apa komen korang ye...malaysia membelasah atau dibelasah...hehehe..pastu agak-agakla kan berapa ye :

hencek nakamura: M'sia -1, MU-5


4 comments:

ashie023 said...

slalu sama je taste..huh!aku ske skill giggs, ko pong ske gak..aduyai..ambe nye jersi no 11, kes giggs ah, tapi main bola tampar..

ambe sokong MU masa eric cantona dulu ader, ngan Beckham..skrg ni tinggal Giggs jelah yg ambe ske..skali skale ske gak christiano tuh..tp esok harap2 blehlah Malaysia buat gol..kalu x buat gol pong, sy harap dowang leh bertahan, seri 0-0 pong jadiklah, kalu x nak malu..muehehhe

Nakamura Kazuki said...

tu arrr..walaupun time eric ambe kecik lagi tapi still ingat lagi sebab arwah ayah memang minat giler bola ....pasal esok..ambe tak kisahla..janji dapat bolos mu pun dah kira orait dah

<< s| tED| >> said...

oi.. hencek nakamura .. malaysia 1 MU-5 xde semangat patriotik langsung

malaysia-5 MU-1

walaupun aku tahu ianya tidak mungkin terjadi
sob sob sob

Nakamura Kazuki said...

hehehe..saja je nak bakorr semangat....