Tuesday, July 7, 2009

Trampling of grunge message from Optimus Prime to Nakamura..

Tajuk terlalu protrusion...kan..konon-konon macam nak overcastinated Sam dalam transformer la ni....tapi apa pun layan 21 guns from green day ni....best lagu ni....

Tetiba je nak upload lagu ni.....please wake me up when fever of transformer end...hahaha.....green day kembali dengan lagu best setelah lagu boulevard of broken dreams........

8 comments:

<< s| tED| >> said...

la la la la!!

Nakamura Kazuki said...

semalam second round tengok transformer....thats why jadi macam ni.....hahahaha

ashie023 said...

ahahha..member aku plak suh aku tgk transformer ni..ah, xdo maso den..

Green Day..When Im come Around!

Nakamura Kazuki said...

ko kena tengok shie...taktau la kalau mung minat sc fic nyer citer..aku memnag ske citer ngarut2 ni..hahaha..silap2 third round aku tengok in case ada orng nak blanja aku tengok wayang...hahaha..

ashie023 said...

aku ske je tranformer...yg pertama tgk, yg kedua lom sempat ar..katun tranformer ok aper, dolu kecik2 aku ske layan cite katun tuh...ahahha

ashie023 said...

tp yg transformer dolu seba aku tgk pong sebab shia le bouf..

Nakamura Kazuki said...

tranx 2 ni pun shia ada gak, megan foxx pun still heroin dia lagi..lagi best arrr yang 2 ni....lagi banyak lawan2 la....setakat ni 5 starla..better than termination salvation

ashie023 said...

oh great..i should watch, then..