Monday, July 6, 2009

Fuse of the MUSE......

Entry kali ini sekadar video clip Unintended MUSE jerr....bagi peminat-peminat muse layan jerr..mungkin kalau tuan2 ambe kat luar sane tu yang ske underground dan alternative grunge rock bleh kita diskusi-diskusi kan bersama..mungkin Ash, mungkin Silver Chair, mungkin Weezer, mungkin Keane, mungkin The Fray, mungkin All American Reject, mungkin White Plain TS, mungkin starsailor, mungkin Buckcherry, dan ape-ape ajelah...hihihi...


lama gilerrrr nak menguploadkan video clip ni...so video ni jelah...len kali kita upload lagi...semoga seseorang itu akan mengimbas kenangan lamanyer..sewaktu di jaman muda remajanya....tanpa diduga dia menerima sebuah warkah berbau strawberri..terkandung ayat-ayat cinta berperisa coklat vanilla, pastu dibaca penuh syahdu sambil air mata membasahi pipi, dan sesungguhnya..hari itu terkesan sejarah bermakna dalam dirinya..siapakah orang itu? ambe pun tak tahu...tapi dia tahu...kekekeke.( gelak jahat skit) hihihi(gelak penuh makna) hahaha(gelak normal kembali).....

7 comments:

ashie023 said...

hehehhe...damn u!

ah, semua grup kat atas tuh yg ko taip, semua aku minat..jaman dolu2 nye grup grunge, for sure memang best..cam weezer, smashing pumpkins, oasis,blur, silverchair..dan paling aku ske ASH..sebab tu nama aku ashie skrg..heheh..sebab band yg aku ske ASH and ARASHI..ash+shie.=ashie..

Nakamura Kazuki said...

hahaha....aku pun ske Ash gah..smashing pumpkin dan blur gak..lama dah tak dengar diorang nak realease new albumkan....wow tak sangka ye ...mung minat gak grunge music.....memang cikgu slumber rock n roll la ...hahaha

Nakamura Kazuki said...

Oppppssssssss takper tokder takde....hihihi

ashie023 said...

ahahha..tokder x tau sgt nih..so just ignore je dier kalau dier bleh agak pong..kekekke..
yea, sebab adik aku yg bongsu tu dan my bro ske grunge, so manyak cd dan kaset2 yg camtu kat org, so i listen to them..lama2 cam best plak..

<< s| tED| >> said...

muse aku x brape kenal.. mouse aku kenal lah :D

Nakamura Kazuki said...

mouse mana ye mouse pc ke atau mouse kus kus...ceriakan pagi bersama radix secawan..walaupun still dilanda cloudy tuesday...nak ujan kot...

<< s| tED| >> said...

ekekekkeke.. mouse kus kus aku geli lah.. ekekeke